Wu Xing la 13 ani de activitate

Wu Xing la 13 ani de activitate
person Horeca
access_time_filled

wuxing3În data de 4 august 1999, Wu Xing lansa pe piața bucureșteană conceptul de chinese food delivery pentru a aduce consumatorilor gustul exotic al mâncării chinezești. De 13 ani, Wu Xing s-a poziționat ca primul restaurant cu mâncare chinezească în preferințele consumatorilor bucureșteni și a evoluat de la un brand exclusiv de livrare la domiciliu, la un brand care deține o rețea de restaurante (Centrul Istoric, AFI Palace, Pipera) și delivery.
Pe 4 august 2012, cu ocazia aniversării a 13 ani de activitate, Wu Xing pregătește surprize plăcute clienților fideli. Aceștia vor primi sâmbătă comenzile de mâncare chinezească, chiar din mâna fondatorilor și managementului Wu Xing, care vor livra personal delicioasele preparate chinezești. 
wuxing1
Astfel primii 200 de clienți Wu Xing care fac o comandă la domiciliu sau în restaurantele Wu Xing, sâmbătă, 4 august 2012, vor avea șansa de a primi un cadou personalizat chiar de la acționarii și managerii companiei Wu Xing.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302