Aeroporturile poloneze se pregătesc pentru Euro 2012

Aeroporturile poloneze se pregătesc pentru Euro 2012
person Horeca
access_time_filled

gdansk-airport_407481Aeroporturile poloneze din Gdansk, Poznan și Wroclaw se pregătesc pentru numărul mare de turiști care vor tranzita țara cu ocazia campionatului european de football EURO 2012. Serviciile de calitate și creșterea eficienței sunt prinicipalele scopuri ale reconstrucției și amenajării aeroporturilor.
Polonia, împreună cu Ucraina, este țara care va găzdui campionatul. Mai mult de 1 milion de suporteri sunt așteptați să ajungă în Polonia numai pentru meciuri, ceea ce a determinat apariția câtorva  provocări pentru organizatori, industria ospitalității și furnizorii de servicii de transport. Unele aeroporturi se află în prezent în proces de renovare a facilităților pentru a face față numărului mare de pasageri.
În luna iunie Aeroportul din Gdansk a inaugurat un nou terminal pentru pasageri și are planificat ca până în luna decembrie să finalizeze și o nouă cale de acces pentru taxiuri, precum și o nouă pistă de aterizare a aeronavelor.

poznan
Aeroportul din Poznan se pregătește intens pentru afluxul de pasageri care sunt așteptați în perioada 8 iunie – 1 iulie 2012, când se va desfășura campionatul. În prezent un nou terminal se află în construcție și va fi inaugurat în luna mai 2012. La fel ca și la Gdansk, aeroportul din Poznan va avea o nouă parcare a aeronavelor de pasageri, pentru a facilita accesul acestora la îmbarcare și o nouă centură pentru taxiuri cu scopul de a crește potențialul operațional al aeroportului.

wroclaw-airport
Pe de altă parte, în Wroclaw modernizarea aeroportului este deja finalizată, astfel încât aeroportul este pregătit să primească numărul mare de vizitatori. În luna martie 2012, însă, va fi deschis și un nou terminal. De asemenea, aici se află în construcție un nou hotel și o gară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302