An record pentru turismul din Israel

An record pentru turismul din Israel
person Horeca
access_time_filled

An record pentru turismul din Israel  

Anul 2010 este un an record pentru turismul din Israel, peste 3 milioane de turisti vizitand tara sfanta anul acesta, potrivit Ministerului Turismului din Israel. Sosirea turistului cu numarul 3 milioane plus 1, in data de 22 noiembrie 2010, a fost sarbatorita cu mare fast pe aeroportul international Ben Gurion, din Tel Aviv, printr-o receptie la care a participat si ministrul turismului israelian, Stas Misezhnikov.

lucky2

Reprezentantii Ministerului Turismului din Israel au declarat ca aceasta crestere se datoreaza imbunatatirii situatiei de securitate din ultimii ani. Pana la finele acestui an, oficialii ministerului se asteapta ca numarul turistilor sa ajunga la 3,4 milioane, cu 700.000 mai multi turisti ca in 2009 si cu 400.000 mai multi ca in 2008, atunci cand a fost stabilit ultimul record la numarul de sosiri turistice in tara. Anul trecut, numarul turistilor a scazut datorita razboiului din Gaza, potrivit Ministerului.

lucky

„Suntem extrem de incantati pentru ca am atins acest record”, a declarat Stas Misezhnikov, la sosirea celui de-al 3.000.001 turist. Acesta a mai declarat ca este intamplator faptul ca turistul vine din Brazilia, unde Israelul a lansat o puternica campanie de marketing. Turistul norocos, membru intr-o delegatie de 50 de evanghelisti, care a sosit pe aeroportul Ben Gurion, a castigat o vacanta de sase zile in Israel, pentru anul urmator.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302