Au început înscrierile pentru Târgul de Turism al României 2012

Au început înscrierile pentru Târgul de Turism al României 2012
person Horeca
access_time_filled

Firmele din turism care doresc să participe în calitate de expozanți la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (15 – 18 martie 2012) sunt invitate să se înscrie pe site-ul evenimentului. TTR este un târg de turism cu tradiție pe piața românească și se va desfășura, ca de obicei, la Centrul Expozițional Romexpo din București. Evenimentul a ajuns la onorabila ediție cu numărul 27.

fair2
Târgul se adresează agențiilor de turism, tour operatorilor, autoritătilor și asociațiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese și turism de afaceri, stațiunilor turistice și complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agenților economici ce oferă servicii de alimentație publică în turism, servicii de transport, servicii financiare și de asigurări, IT și sisteme de rezervări, învățământ și formare profesională în turism, cultură și agrement, dar și editurilor și publicațiilor de profil.

img
Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2011 a atras peste 180 de firme din 21 de țări, iar gradul de internaționalizare a fost de aproape 50%.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302