Black Friday, acum şi pentru ofertele turistice

Black Friday, acum şi pentru ofertele turistice
person Horeca
access_time_filled

blackfriday2012Conceptul Black Friday este adoptat și de operatorii de turism din România. Touroperatorul Mareea lansează în premieră Black Friday 2012, o campanie prin care oferă reduceri de până la 40% pentru vacanțele achiziționate vineri, 23 noiembrie, în intervalul orar 07.00 – 24.00.

„Mareea împreună cu partenerii săi au înțeles să răspundă așteptărilor turiștilor și să ofere această oportunitate deosebită, numai pentru ziua 23 noiembrie – Black Friday 2012”, se arată în comunicatul de presă.

Campania Black Friday Mareea oferă reduceri la o serie de destinații turistice, atât pentru sezonul estival 2013, dar și pentru acest an, indiferent de lunile în care turiștii își aleg sejururile dorite. Astfel, turiștii familiarizați cu conceptul Black Friday și nu numai aceștia, vor avea posibilitatea de a-și alege (online) vacanțele la prețuri avantajoase în destinațiile dorite, din care amintim: litoralul românesc – prezent cu toate stațiunile -, Grecia continentală (Halkidiki și Riviera Olimpului), Grecia insulară (Creta, Rhodos, Kos și Thassos), Bulgaria (Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin și Elena, Sunny Beach), munte și stațiuni balneare etc.

Datorită reducerii aplicate, de până la 40% la pachetele de vacanță, care este mai presus de ofertele obișnuite de sezonalitate tip Early Booking, Black Friday se supune condițiilor generale ale acestui tip de campanie.

vacante2013

În acest sens, turiștii amatori de reduceri și economii importante, trebuie să fie pregătiți să rezerve și să achite online, sau direct în agenții, pachetele turistice.

Pentru a răspunde în mod eficient solicitărilor campaniei Black Friday 2012, Mareea a alocat pe parcursul zilei de 23 noiembrie, resurse importante pentru suplimentarea numărului de consultanți de turism, care gestionează solicitările directe și rezervările din mediul online, dar și cei care se ocupă de Call Center-ul dedicat -*9988 valabil în toate rețelele de telefonie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302