Cât a plătit Google pentru ghidul Zagat?

Cât a plătit Google pentru ghidul Zagat?
person Horeca
access_time_filled

 

zagat-americaCompania Google a plătit 151 milioane de dolari cash în luna septembrie pentru achiziția ghidului gastronomic american Zagat, potrivit datelor US Securities and Exchange Commission (SEC), agenție federală responsabilă de aplicarea legilor federale cu privire la titlurile de valoare și reglementare a industriei valorilor. Valoarea achiziției Google este peste estimările realizate de Wall Street Journal și face din Zagat cea de-a noua mare achizitie a Google, precizează Business Insider.
De asemenea depozitele SEC arată faptul că Google a plătit 114 milioane de dolari pentru compania germană Daily Deals. În schimb, nu au apărut detalii noi privind achiziționarea Motorola de către Google cu 12,5 miliarde de dolari, lansată cu câteva luni în urmă.google-zagat

Compania Google a declarat că a plătit 502 milioane dolari pentru achiziționarea a 54 de societăți și active în ultimele nouă luni ale acestui an. Niciuna dintre aceste achiziții nu aduce venituri semnificative companiei, au adăugat reprezentanții Google. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302