Ce târguri de turism se organizează în primăvara lui 2012

Ce târguri de turism se organizează în primăvara lui 2012
person Horeca
access_time_filled

5 târguri de turism importante se vor organiza în primăvara acestui an în diferite orașe din România. Startul se dă pe 15 martie la București, când se deschide Târgul de Turism al României, unde agenții de turism, tour-operatori, hotelieri, asociații de turism, într-un cuvânt reprezentanți ai industriei turistice din România, dar și din străinătate, își vor promova ofertele pentru vacanța de vară 2012. Târgul este un eveniment cu tradiție pe piața românească și se află deja la ediția cu numărul 27. Locația evenimentului este ca de obicei Centrul Expozițional Romexpo din București.

targ2

Bacăul găzduiește al doilea târg de turism din primăvara acestui an. Pe 16 martie își deschide porțile la Central Plaza Bacău Târgul de Turism de la Bacău, unde peste 5000 de vizitatori sunt așteptați să treacă pragul târgului de-a lungul celor 3 zile de desfășurare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău și se află deja la a VI-a ediție.
Cel mai mare târg de turism din afara Bucureștiului care se organizează în primăvara aceasta este însă Touristica, eveniment organizat la Cluj de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și Libero Events. Târgul va avea loc în perioada 23-25 martie (Ediția de Vară), la centrul comercial Polus Center. Evenimentul are parteneri importanți, precumstand Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, Asociația Națională a Turismului Rural și Ecologic din România, dar și Primăria Cluj Napoca și Centrul de Informare Turistică din Cluj. Ajuns la a VI-a ediție, târgul se adresează pe de o parte agențiilor de turism, hotelurilor, organizațiilor și asociațiilor turistice, regiunilor turistice, publicaților de profil ș.a., și turiștilor pe de altă parte, care sunt așteptați cu reduceri pentru vacanțele de vară.
Tot în luna martie, patronatul ANAT organizează și târgul de turism Transylvania Tourism Fair 2012, care se va desfășura la Brașov, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2012. Târgul face parte din Calendarul Târgurilor ANAT 2012 și se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, afistransilvaniacomplexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc. Evenimentul, ajuns la V-a ediție, se va desfășura la Brașov Business Park.
În luna aprilie 2012, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova ne invită la o nouă ediție a târgului de turism EXPO VACANȚA, care se va desfășura în perioada 19-21 aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302