Cel mai eco-friendly hotel Hilton din regiune

Cel mai eco-friendly hotel Hilton din regiune
person Horeca
access_time_filled
Cel mai eco-friendly hotel Hilton din regiuneAthenee Palace Hilton Bucuresti a reusit sa economiseasa cea mai multa energie in anul 2009, devansand toate celelalte hoteluri Hilton din Europa Centrala, de Est si din Turcia. Pentru efortul de a proteja mediul inconjurator, membrii echipei hotelului au fost premiati cu cate o bicicleta fiecare. Competitia”Win a Bike” face parte din programul „Hilton Sustenability Challenge”, demarat de lantul hotelier pentru a reduce consumul de energie si de apa. Directia ecologica abordata de Hilton Worldwide a fost adoptata de peste 180 de hoteluri din Europa. Athenee Palace Hilton va marca evenimentul de premiere a echipei pentru nivelul redus de consum din 2009 printr-un brunch. Acesta va avea loc sambata, 15 mai, intr-o atmosfera destinsa, unde sunt invitati toti cei interesati de initiativa Hilton si de protejarea mediului.

hiltonin ultimii patru ani, Hilton Worldwide a reusit sa reduca emisiile de dioxid de carbon cu 110.000 de tone, adica echivalentul a 33.000 de masini care circula timp de un an. in ceea ce priveste consumul de apa, Hilton a economisit o cantitate care ar putea umple 320 de bazine olimpice. Pana in 2014, obiectivele proiectului Hilton de sustenabilitate sunt reducerea cu 20% a emisiilor de dioxid de carbon, a consumului de energie si a volumului de reziduri si reducerea cu 10% a consumului de apa.
Modalitatile prin care lantul hotelier incearca sa atinga aceste obiective sunt folosirea becurilor fluorescente, eficientizarea consumului computerelor si al imprimantelor, reciclare si debit mai mic de apa la toalete.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302