China, piata preferata a marilor lanturi hoteliere

China, piata preferata a marilor lanturi hoteliere
person Horeca
access_time_filled

China, piata preferata a marilor lanturi hoteliere

Marile lanturi hoteliere plaseaza China in topul preferintelor pentru extindere, potrivit publicatiei americane Sun Sentinel. Marriott International a anuntat ca intentioneaza sa isi dubleze numarul de hoteluri din China in circa 5 ani.

Exterior Hotel China

Compania intentioneaza sa opereze pe piata chineza 60 de hoteluri, inclusiv 8 Ritz-Carlton, pana la finele acestui an. „China este in prezent cea mai atractiva piata pentru turism. China va atrage anul acesta 2,1 miliarde de turisti autohtoni si straini, in crestere cu 12% fata de 2009”, a spus J.W. Marriott Jr., presedintele lantului hotelier.

Sheraton Hotels&Resorts intentioneaza de asemenea sa deschida 8 noi hoteluri in China pana la finele acestui an si alte 18 unitati pana in anul 2015. Acestea se vor adauga la cele 30 de hoteluri pe care Sheraton le opereaza deja in China. Printre hotelurile companiei care urmeaza sa fie inaugurate curand in China se numara Sheraton Guangzhou, in partea de sud a statului asiatic, si Sheraton Shanghai Hongkuo.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302