Compania Naţională de Investiţii fuzionează cu CIT

Compania Naţională de Investiţii fuzionează cu CIT
person Horeca
access_time_filled

Compania Națională de Investiții S.A. se află în plin proces de fuziune cu Compania de Investiții pentru Turism (CIT), potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Decizia ca cele două companii să fuzioneze a fost luată în urma hotărârii de desființare a Companiei Naționale de Investiții.

CNI

Societatea rezultată în urma fuziunii va derula programele și proiectele aflate în coordonarea celor două companii care fuzionează. Prin această fuziune se urmărește, potrivit MDRT, valorificarea resurselor umane și materiale ale celor două societăți comerciale și o mai bună utilizare și gestionare a fondurilor publice prin efectuarea investițiilor MDRT de către o singură societate.

CIT2

„Operațiunea de fuziune va avea ca efect reducerea costurilor administrative și operaționale, cu implicații asupra profitabilității societății”, se mai arată în informarea primită de la MDRT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302