Costuri reduse cu tehnologia Convotherm

Costuri reduse cu tehnologia Convotherm
person Horeca
access_time_filled
Costuri reduse cu tehnologia Convotherm
conv
La sfarsitul lunii mai a avut loc in localitatea germana Murnau cea de-a 14 editie a Conferintei de Export Convotherm la care au participat peste 70 distribuitori din peste 30 de tari. in cadrul seminarului, au fost prezentate ultimele noutati implementate de catre echipa de cercetare a renumitei firme germane. Noutatea principala o reprezinta noua tehnologie eco-Cooking care asigura reducerea costurilor cu energia si materiile prime cu 25% printr-un sistem inovativ Convotherm care este deja implementat pe noua generatie de cuptoare. De asemenea, noul sistem de gatire, denumit si “coacere relaxata” asigura o calitate crescuta a preparatelor in conditiile in care timpul necasar prepararii ramane aproximativ acelasi. Sistemul a fost medaliat in Marea Britanie cu “Gulfood Award for the best ecological initiative”. in cadrul intalnirii, au mai fost detaliate inovatia Advanced Closed Systems – sistemul de coacere inchisa care asigura pastrarea caldurii din cuptor printr-o bariera lichida intre camera de coacere si exterior, noile cuptoare mini cu easypanel (panou de control digital extrem de intuitiv si usor de folosit); manerul antibacterian cu ioni de argint “Hygienic Handle”; primul cuptor mobil cu tavi GN1/1 care nu necesita legare la apa; singurul cuptor combi steamer cu 2 camere de coacere. Din partea Bilancia, importator autorizat al marcii pe teritoriul Romaniei au participat Dl Cristian Åžtefanescu, Director Comercial si Dl Dragos Corbuleanu, Director Vanzari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302