Cursuri de calificare in Turism si la Constanta

Cursuri de calificare in Turism si la Constanta
person Horeca
access_time_filled

Cursuri de calificare in Turism si la Constanta

Peste 130 de elevi, studenti si agenti economici au participat la Constanta, vineri, 19.11.2010, la Conferinta de lansare oficiala a Proiectului Strategic POSDRU „Califica-te! E sansa ta de a te integra in munca!”.

curs Neajloveanu1

Proiectul este cofinantat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, AP 1 „Educatie si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, DMI 2.1. „Dezvoltarea resurselor umane in educatie si formare profesionala”.

Proiectul este rezultatul unui parteneriat ce reuneste  Fundatia¾Ing. Nejloveanu Niculae – Maestru in arta culinara”- Constanta, S.C. Compania de Investitii pentru Turism S.A. – Bucuresti, S.C. Succes TGM S.R.L. – Bucuresti si Centrul de Profesii Culinare –Paris.

curs Neajloveanu2

Obiectivul general al proiectului este facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa a elevilor si studentilor prin imbunatatirea nivelului de calificare a acestora, in vederea obtinerii unei calificari complete si actuale in conformitate cu cerintele pietei muncii.

Evenimentul de lansare a avut ca tema”Asigurarea competentelor profesionale prin educatie,  in contextul european actual”, prilej cu care, in prezentarea proiectului, doamna Dr. Mioara Mathe Kis a subliniat necesitatea abordarii „invatamantului Alternativ” ca pe o garantie in cresterea nivelului de competente profesionale si abordarea unei strategii durabile a educatiei pentru gastronomie si turism.

Participanti la conferinta de lansare au fost reprezentanti ai factorilor implicati in proiect: autoritatile centrale si locale,  institutiile de invatamant cu profil tehnologic si agenti economici din turism.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302