Gama Fusion

Gama Fusion
person Horeca
access_time_filled

Bd. Dacia, nr. 139, București

Cum și când a luat naștere restaurantul Gama Fusion?

Restaurantul Gama Fusion s-a născut din pasiunea pentru mâncarea de bună calitate. Inițiativa îmi aparține, fiind un vis mai vechi. încă din copilărie mi-am dorit să deschid un restaurant care să ofere mâncare delicioasă clienților într-o atmosferă relaxată și cochetă în același timp. Restaurantul a fost deschis în decembrie 2015 și promovat printr-o serie de evenimente destinate clienților.

Care este conceptul restaurantului și ce aduce nou pe piață?

Restaurantul oferă mâncare fusion din bucătăria internațională, alături de o gamă largă de fripturi pregătite din diferite tipuri de carne. Spațiul restaurantului și bucătăria sunt împărțite pe două niveluri, fiind amenajate cu canapele elegante și scaune înalte, special pregătite pentru a lua masa la orice oră a zilei. în fiecare miercuri și sâmbătă sunt organizate seri magice la Restaurantul Gama Fusion, iar în fiecare luni restaurantul organizează Ziua Fripturilor.

Ce criterii ați luat în considerare în realizarea meniului?

La realizarea meniului am fost consiliat de maeștri bucătari din București, pentru a veni în întâmpinarea cererilor clienților. Avem peste 30 de feluri de mâncare fusion din bucătăria internațională, dintre care foarte apreciate de clienți sunt coastele Gama, Beef sparanghel, burger de miel, delmonico (vițel de lapte antricot), T-bone porc și tortul Gama.

Cărui public țintă se adresează restaurantul?

Deoarece restaurantul este situat pe o stradă intens circulată (Bd. Dacia Nr. 139), în apropierea mai multor clădiri de birou, ne adresăm în special clienților din companii românești și multinaționale. Pentru clienții noștri care nu pot ajunge la restaurant pentru masa de prânz, dar doresc să se bucure de gustul mâncării noastre, am pregătit meniuri de prânz speciale pe care le putem livra la birou.

Care considerați că sunt factorii care vor duce la succesul restaurantului? 

Restaurantul nostru se deosebește în primul rând prin atenția foarte mare acordată clienților. Părerea clienților contează foarte mult pentru noi, astfel că îi încurajăm permanent să-și spună părerea despre produse și restaurant. Calitatea mâncării este o altă caracteristică importantă a restaurantului. Niciun fel de mâncare nu iese din bucătărie fără a fi verificată dacă întrunește toate calitățile. Toată carnea este proaspătă, bine condimentată și fragedă.

Ce obiective/planuri de dezvoltare aveți pentru primul an de funcționare? 

Deși restaurantul are doar două luni de la deschidere, a reușit deja să-și atragă clienți fideli, iubitori ai mâncării de calitate pe care o oferim. Considerăm că este important să ne promovăm restaurantul prin produsele pe care le oferim. De aceea, vom continua investițiile în promovare și în campanii de testare a produselor.

Ne dorim ca în perioada următoare să ajungem în top 5 în preferințele consumatorilor.

Diana SBâRCEA


COASTE CARAMELIZATE

Ingrediente:

• coaste de porc

• sos barbecue

• ulei de măsline

• Coca Cola

• bere

• condimente: cimbru, oregano, boia afumată, piper mosaic fresh, usturoi, nucșoară, sare.

Mod de preparare:

Se face o marinată din bere, Coca-Cola, condimente și ulei de măsline, în felul următor:

Se pune o ceașcă și jumătate de bere într-un bol. Se adaugă 2 lingurițe de ulei de măsline și câțiva căței de usturoi tocați. Apoi se adaugă condimentele (cimbru, oregano, boia afumată, nucșoară). Se completează cu sare și piper și se amestecă bine.

Se lasă coastele de porc la marinat timp de 24 ore, la rece; apoi se frig pe grătar, pe ambele părți, timp de 25 de minute.

Coastele de porc se servesc cu sos barbecue.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302