Gastronomie la superlativ

Gastronomie la superlativ
person Horeca
access_time_filled

Gastronomie la superlativ

Astăzi în cadrul Centrului Aroma s-a desfășurat seminarul gastronomic organizat de Bilancia în parteneriat cu producătorul italian de echipamente pentru bucătăriile profesionale, Angelo Po.

4 angelopo

Ugo Pradella, chef Angelo Po, a prezentat participanților inovațiile companiei în materie de echipamente de gătit. Varietatea de preparate culinare pregătite în cuptoarele Angelo Po s-a dovedit o încântare pentru publicul participant, care a gustat produsele și le-a apreciat savoarea nealterată de gătitul în cuptor.

1angelopo

Multicooking este una dintre caracteristicile cuptoarelor Angelo Po, care sunt capabile să efectueze simultan gătirea a 20 de preparate diferite, la aceeași temperatură și timpi de coacere diferiți. De asemenea gama de echipamente a producătorului italian conține și opțiunea Smokerstar, prin care se pot afuma, atât la rece cât și la cald diferite tipuri de carne, legume, brânzeturi etc. Pasteurizarea produselor ambalate este o altă caracteristică a cuptoarelor Combistar FX.

2 angelopo

Cuptoarele Angelo Po sunt economice și ecologice, destinate bucătăriilor profesionale care urmăresc să-și minimizeze costurile. Preparatele culinare gătite în cuptoarele Angelo Po își pierd doar 10% din cantitate și economisesc cu 60% mai multă energie decât se consumă în procesul de gătit tradițional. Un atribut deosebit al acestor cuptoare este sistemul de autospălare și igienizare a interiorului, sistem inovator patentat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302