Grand Hotel Continental combina istoria cu tehnologia

Grand Hotel Continental combina istoria cu tehnologia
person Horeca
access_time_filled
Grand Hotel Continental combina istoria cu tehnologiaGrand-Hotel -ContinetalContinental Hotels doreste sa vina in intampinarea utilizatorilor de sisteme de navigatie de tip GPS, prin marcarea pe hartile digitale NAVTEQ a tuturor punctelor de interes ce apartin lantului hotelier (restaurante, cofetarii sau unitati de cazare de 2,3,4 sau 5 stele).

Reprezentantii Grand Hotel Continental Bucuresti ne-au declarat ca lantul hotelier Continental este la curent cu toate noutatile din sfera tehnologica si din ce in ce mai activ pe partea de online si social media. Grand Hotel Continental este orientat in proportie de 80% pe clasa business si 20% leisure. in ceea ce priveste investitiile din acest an, reprezentantii hotelului au declarat ca”Å¢inand seama de intreaga evolutie a Guvernarii din Romania anului 2010, caracterizata printre altele de o lipsa totala de predictibilitate, de concentrare pentru aplicarea unor masuri de stimulare a economiei si cel putin de lipsa unor politici coerente si coordonate de iesire din criza, Continental Hotels se va abtine sa faca anul acesta investitii majore altele decat proiectari si pregatiri de documentatii pentru obtineri de autorizatii legate de lucrari viitoare. Cu alte cuvinte, intr-o economie precara in substanta si continut incercam diminuarea oricaror expuneri si ne asteptam la ce este mai rau.” Relansarea Grand Hotel Continental este considerat un succes in piata romaneasca prin conceptul abordat, si anume acela de boutique hotel de 5 stele, exclusivist, destinat unui public elitist, de nisa, care apreciaza arta, antichitatile si stilul clasic. Hotelul functioneaza intr-o cladire istorica deosebita, cu o poveste in spate si numerosi oameni celebri care i-au fost oaspeti in perioada interbelica. ”Lansarea acestui hotel reprezinta pe de o parte redarea unei cladiri monument istoric bucurestenilor, iar pe de alta parte aparitia primului hotel de 5 stele in lantul Continental Hotels”, au precizat reprezentantii hotelului. Cererea pentru evenimentele ce urmeaza a fi organizate in acest an este destul de mare, la Grand Hotel Continental, ceea ce indica faptul ca mediul de business isi revine, incet incet pe piata locala.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302