Hanul lui Manuc revine în forţă în sectorul restauraţiei

Hanul lui Manuc revine în forţă în sectorul restauraţiei
person Horeca
access_time_filled

Celebra clădire Hanul lui Manuc din centrul Bucureștiului își redeschide curtea interioară unde nu mai puțin de 3 restaurante, fiecare cu alt specific, și o cafenea își vor aștepta oaspeții începând cu 15 iunie, potrivit restograf.ro. 
hanmanucRestaurantul românesc – cel care poartă și numele de brand – „Hanul lui Manuc”, va ocupa ceva mai mult de o treime din marea curte, aceasta urmând să fie împărțită cu noul restaurant libanez „Levantin” și cu încă unii, probabil cei de la restaurantul cu specific italian Zattara, care ocupă un colț la parter al complexului, cel dinspe intersectia mare de la Unirii.
Și Cafeneaua Manuc va avea o bucată din curte, alături de Levantin și de restaurantul Hanul lui Manuc, ele aparținând, toate, aceluiași proprietar, turcului Murat Demiray, pe care le-a inchiriat de la familia Cantacuzino, care a recuperat întregul complex în urmă cu câțiva ani.

În următoarele zile, până pe 15 iunie, se va deschide noul restaurant libanez Levantin, în complexul Hanul lui Manuc. Murat Demiray e convins că Levantin va deveni în scurt timp cunoscut drept cel mai bun restaurant libanez din București, convingere bazată, în mare măsură, pe calitățile noului chef, Mohamed, pe care l-a adus tocmai din Egipt.

h

Murat Demiray, e vechi pe piața gastronomiei bucureștene: a fost asociat la Uptown, după care avut un restaurant cu o oarecare faimă pe vremea lui, Pasha, în locul în care acum e restaurantul Heritage.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302