Hilton Worldwide ajuta copiii defavorizati

Hilton Worldwide ajuta copiii defavorizati
person Horeca
access_time_filled

Hilton Worldwide ajuta copiii defavorizati

in cadrul lantului Hilton Worlwide se desfasoara campania”Small Change, Big Difference”, prin care oaspetii care trec pragul hotelurilor Hilton au posibilitatea sa ajute copiii defavorizati prin adaugarea a 1 euro la nota de plata pentru cazare. La aceasta campanie vor participa 128 hoteluri din portofoliul de branduri Hilton in 17 tari.

HiltonHotels

in Romania, campania organizata de Fundatia pentru Comunitate Hilton, se va desfasura in perioada octombrie-decembrie 2010. „Toate fondurile stranse in campania din Romania vor fi folosite in sprijinul Asociatiei Ovidiu Rom, un ONG a carui misiune este de a facilita accesul copiilor saraci la educatie”, au anuntat reprezentantii lantului hotelier. Ovidiu Rom lucreaza impreuna cu autoritatile locale si ajuta copiii din familiile defavorizate sa mearga la gradinita si sa reuseasca la scoala. Datorita generozitatii oaspetilor, campania a adunat de la prima editie din 2004, peste 1 milion de euro in scopuri caritabile de ajutorare a copiilor.

Linda Griffin, General Manager al Ath©n©e Palace Hilton Bucuresti, a declarat ca”Aceasta campanie merita toata increderea si sper ca oaspetii nostri generosi ne vor sprijini si de aceasta data. Alegand sa adaugam in mod optional 1 euro sau 4 ron la nota de plata, putem ajuta Ovidiu Rom sa asigure copiilor defavorizati suportul necesar. impreuna putem face ca maruntisul din buzunarul fiecaruia sa faca o diferenta reala in viata copiilor”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302