Începe Târgul de Turism al Ploieştiului “Expo Vacanţa”

Începe Târgul de Turism al Ploieştiului “Expo Vacanţa”
person Horeca
access_time_filled

În perioada 12-14 mai, la Ploiești, se desfășoară a patra ediție a Târgului de Turism al Ploieștiului „Expo Vacanța”. Evenimentul reunește agenții de turism și tour-operatori, hoteluri, organizații naționale și asociații profesionale din turism, precum și centre de distracție și recreere, care își vor prezenta în fața publicului ofertele. Evenimentul se va desfășura în incinta Winmarkt Grand Center Ploiești și va putea fi vizitat între orele 10.00-19.00, în perioada menționată mai sus.

expoploiesti
Manifestarea este organizată anual de Asociația de Promovare a Turismului Prahova, înființată în mai 2008 cu scopul de a dezvolta și promova turismul din zona turistică Prahova, atât în țară cât și în străinătate. Membrii fondatori ai Asociației sunt Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), Camera de Comerț și Industrie Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria Municipiului Ploiești, SC Internațional Sinaia SA, SC VigoHotel SRL și Facultatea de Studii Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302