Începe Târgul Naţional de Turism Rural 2012

Începe Târgul Naţional de Turism Rural 2012
person Horeca
access_time_filled

A 8-a ediție a Târgului Național de Turism Rural de la Albac, județul Alba, își deschide porțile sâmbătă, 8 septembrie, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Alba. La eveniment sunt așteptați atât profesioniști din sectorul turistic cât și turiștii aflați în zonă, care pot analiza variante pentru petrecerea unei vacanțe în mediul rural, în România.

Manifestările vor fi deschise oficial sâmbătă la ora 10.00, participanții având apoi ocazia de a vizita standurile amenajate, de a degusta produsele pregătite în cadrul concursului gastronomic, de a vizita pensiunile din zonă înscrise la târg sau de a participa la seminariile dedicate dezbaterii problemelor turismului rural. Cea de-a doua zi a târgului este rezervată festivităților de premiere și spectacolului folcloric care va închide manifestările.

albac2012

„După cum știți deja Târgul de la Albac face parte din programul Consiliului Județean Alba de dezvoltare a turismului rural, scopul său fiind acela de a promova potențialul turistic al Munților Apuseni. Ne mândrim că, după 7 ani, târgul nostru este singurul de acest gen din țară. Implicarea Consiliului Județean Alba și a Primăriei Albac în organizarea sa, precum și calitatea ofertei turistice din zonă sunt factorii determinanți care au făcut ca acest târg să reziste în timp și să se dezvolte.”, a declarat Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Târgul Național de Turism Rural este organizat de CJ Alba, împreună cu Primăria Comunei Albac, având ca partener Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural ” ANTREC România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302