Investiţii de peste 15 milioane euro în complexul “Alpin Resort Hotel”

Investiţii de peste 15 milioane euro în complexul “Alpin Resort Hotel”
person Horeca
access_time_filled

Complexul hotelier „Alpin Resort Hotel” din Poiana Brașov se relansează cu noi servicii și facilități de 5 stele, în urma unei investiții de peste 15 milioane de euro în remodernizarea acestuia și aducerea acestuia la nivelul de 5 stele, potrivit unui comunicat emis ieri de reprezentanții hotelului.

complexalpin

Directorul General al complexului hotelier, Roxana Aron a declarat că „Reamenajarea și modernizarea complexului Alpin a început încă din 2005, iar până în prezent putem spune că am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidențiale cu 114 apartamente de lux de 5 stele, noului restaurant mediteranean de 5 stele „À Propos” și bineînțeles a spa-ului Alpin Vitarium Spa. Spațiul renovat este de peste 19.000 mp, din care 18.000 mp sunt destinați Aparthotelului de 5 stele, 800 mp Spa-ului Alpin Vitarium, iar 200 mp restaurantului À Propos”.

restaurantalpin

                                                 (Restaurantul A propos)

Alpin Resort Hotel pune la dispoziția clienților săi atât camere duble de 4 stele, cât și apartamente rezidențiale de 5 stele cu două dormitoare, fiecare cu grup sanitar propriu, living și terasă comune. Majoritatea investiției s-a concentrat pe realizarea Aparthotelului de 5 stele în care s-au investit peste 14 milioane de euro.

Alături de restaurantul Tosca de 4 stele, decorat în stil clasic, cu o capacitate pentru 200 persoane, în vara anului 2010, a fost deschis și restaurantul À Propos, care aduce gastronomia franceză și mediteraneană. Realizarea restaurantului À Propos a presupus o investiție de 200.000 euro.

restaurantaplin2

                                                      (Restaurantul Tosca)

Printre facilitățile hotelului menționăm și cele 38 de săli de conferințe, pentru grupuri de persoane de la 10 la 500 de persoane.

Realizarea Spa-ului „Alpin Vitarium” a „fost gândită în armonie cu Aparthotelul de 5 stele tocmai pentru a accentua calitatea produsului hotelier – se arată în comunicat -. Piscina semiolimpică era deja un atu pentru hotel, astfel încât realizarea Spa-ului a venit anticipând o necesitate naturală a secolului și anume nevoie pentru relaxare a omului modern”.

alpinspa

În comunicatul de presă se mai precizează că, în cadrul noului Spa se utilizează proceduri, terapii faciale și corporale revoluționare, noi pentru România, cu produse bio, cum sunt: ritualurile senzoriale, hidrocolonoterapia, Intraceuticals – aparatul Madonei și Velasmooth – un aparat pentru remodelarea corporală. „În primăvara 2011 la toate aceste terapii există o reducere de 15%, cu prețuri variând între 60 și 559 lei”, se mai arată în comunicat. Directorul General Alpin Resort Hotel a mai declarat că cererea pentru SPA este în creștere, la fel și piața Spa în România.

Brandul Alpin a fost lansat încă din 1976 în Poiana Brașov, fiind considerat încă de pe atunci cel mai exlusivist hotel din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302