O noua distinctie acordata hotelului Radisson Blu din Bucuresti

O noua distinctie acordata hotelului Radisson Blu din Bucuresti
person Horeca
access_time_filled

O noua distinctie acordata hotelului Radisson Blu din Bucuresti

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat Hotelul Anului la nivel mondial (Global Hotel of the Year) in cadrul prestigiosului grup hotelier american Carlson. Hotelul Radisson Blu Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri  care fac parte din reteaua Carlson la nivel mondial.

Carlson_Hotels

Distinctia i-a fost inmanata directorului general al hotelului, Yilmaz Yildirimlar, in cadrul conferintei globale anuale a companiei Carlson, desfasurata la Washington, SUA, in data de 16 februarie 2011. impreuna cu hotelul Radisson Blu din Bucuresti, titlul de Hotelul Anului la nivel mondial a fost acordat si hotelului Country Inn&Suites By Carlson din Chanhassen, Minnesota. Titlul de Hotel al Anului la nivel mondial rasplateste performantele remarcabile in ceea ce priveste implicarea personalului, satisfactia clientilor, veniturile generate si performantele economice.

director radisson blu buc.

„Aceste hoteluri exemplifica strategia noastra de dezvoltare Ambition 2015, de a ne impune brandurile ca lideri pe segmentele in care opereaza. Radisson Blu Bucuresti si Country Inns&Suites Chanhassen au obtinut performante exceptionale la nivelul portofoliului nostru global. Dedicarea acestor hoteluri pentru excelenta in servicii si imbunatatirea continua a produselor constituie o sursa de inspiratie pentru noi toti”, a declarat Hubert Joly, presedinte si director general al Carlson.

carlson

Grupul Carlson este unul dintre liderii la nivel global in industria ospitalitatii si a turismului, detinand peste 1070 de hoteluri in aproape 80 de tari, incluzand branduri renumite cum ar fi Radisson, Country Inns&Suites by Carlson, Park Inn si Park Plaza. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti face parte din reteaua Radisson Blu Hotels&Resorts din cadrul grupului hotelier Rezidor, detinut de Carlson.

Dispunand in prezent de 718 camere, hotelul Radisson Blu din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si in acelasi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Situat pe Calea Victoriei, hotelul dispune de 718 camere si pune la dispozitia oaspetilor 4 restaurante si 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 mp, un centru de fitness de peste 2.600 mp, o piscina acoperita si o curte interioara cu piscina incalzita, un jacuzzi exterior pentru 50 de persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302