Operatorii de turism români promovează turismul MICE în Spania

Operatorii de turism români promovează turismul MICE în Spania
person Horeca
access_time_filled

barcelona12 agenții de turism și hotelieri din România promovează destinațiile turistice românești la Târgul Internațional de Turism EIBTM, care se desfășoară la Barcelona, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2011 (singurul târg de MICE din Spania). Standul României este organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și găzduiește prezentări ale destinațiilor românești de turism, dar și întâlniri ale expozanților români cu potențiali viitori parteneri de afaceri. Totodată, având în vedere că gastronomia unei țări contribuie la atragerea turiștilor și definirea ofertei naționale, prezentarea României la Barcelona este completată cu degustări de vinuri românești și de produse culinare tradiționale, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Turismului.
Târgul EIBTM se adresează specialiștilor de turism din întreaga lume și se situează pe locul 3 în clasamentul târgurilor de profil din Europa, fiind singurul târg de MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) din Spania.

tara

În jur de 14.200 de profesioniști din domeniu participă la ediția de anul acesta, târgul oferind participanților multe oportunități de realiza noi parteneriate de afaceri. „Cu un design modern și spații deschise, luminoase, standul României oferă vizitatorilor materiale de promovare și informare turistică, fiind prima participare a țării noastre la EIBTM sub noua identitate vizuală a brandului național de turism”, se arată în comunicatul de presă.

mice2

Potrivit estimărilor Biroului de turism al României de la Madrid, în anul 2011 s-a înregistrat o creștere de peste 5% a numărului de turiști spanioli care au vizitat țara noastră. Aceștia preferă în primul rând circuitele culturale și stațiunile de munte.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302