Peste 430 de agenţi de turism merg în cel mai mare infotrip pe litoral

Peste 430 de agenţi de turism merg în cel mai mare infotrip pe litoral
person Horeca
access_time_filled

Peste 400 de agenți de turism din agențiile ANAT România și 35 de agenți de turism din partea ANAT Moldova vor participa în perioada 22-28 mai la cel mai mare infotrip organizat pe litoralul românesc și în Delta Dunării, anunță Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România (F.A.P.T).

Evenimentul face parte din Campania de Promovare  a destinațiilor românești,  inițiată  din acest an de F.A.P.T.,  sub sloganul „Vacanță în țara mea”, în parteneriat cu Asociația Litoral ” Delta Dunării, ANAT România și Moldova, patronatele Hoteliere de pe Litoral și cu sprijinul autorităților locale și centrale.

view1

„Federatia FAPT continuă Caravana de promovare a destinațiilor turistice românești, prin organizarea celui mai mare infotrip organizat vreodată în aceste regiuni turistice majore ale României. Am pregătit pentru cei peste 400 de agenți de turism și touroperatori invitați, un program de cunoaștere a acestor destinații, în care sunt  incluse vizite la unitățile de cazare de pe întreg Litoralul Românesc și Delta Dunării, mese cu specific dobrogean, degustări de vinuri, excursii și tururi locale, croaziere pe mare și în Deltă, vizite la obiectivele turistice din cele două destinații, întâlniri între touroperatorii români și moldoveni și reprezentanții autorităților locale„, a declarat Corina Martin, președinte FAPT și ANAT.

Prin invitarea touroperatorilor și a mass-mediei din Moldova, FAPT și-a propus promovarea litoralului românesc către o piață ce prezintă un potențial important pentru România, dar către care, până acum, „s-a făcut prea puțin pentru promovare”, a punctat Corina Martin.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302