Pizza Hut Delivery deschide a opta unitate în Bucureşti

Pizza Hut Delivery deschide a opta unitate în Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Rețeaua de livrări la domiciliu Pizza Hut Delivery (PHD) va deschide la sfârșitul lunii august o nouă locație în București. Potrivit oficialilor companiei, investiția în noua unitate se ridică la 150.000 euro și se vor crea 20 de noi locuri de muncă. În prezent, PHD numără 277 de unități în 19 țări.
PHD2Situată pe Calea 13 Septembrie, noua unitate PHD se alătură celor 7 unități deținute în prezent de companie în București și va deservi bucureștenii din zonele Calea 13 Septembrie, Centrul Civic, Bulevardul Unirii (între Piața Unirii și Palatul Parlamentului), Splaiul Independenței (de la Piața Unirii pâna la Podul Cotroceni), zona Parcul Libertății, Drumul Sării, Centrul Vechi, Eroilor, Cotroceni, Rahova și Ghencea.
Prima locație PHD din România a fost deschisă în decembrie 2007, în zona Vitan, fiind urmată la 10 luni de PHD Obor. Au urmat apoi PHD Mihalache, PHD Auchan Titan, PHD Sun Plaza, PHD Cora Lujerului și PHD Pipera.
„De la intrarea pe piața din România, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzându-și în permanență clienții cu produse noi și foarte apreciate. În plus, succesul PHD este datorat atât conceptului unic în România de „Pizza livrată fierbinte” cât și mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum și ofertelor speciale periodice”, se arată în comunicatul de presă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302