PROMOVEAZĂ MENIUL ÎN 3 PAȘI

PROMOVEAZĂ MENIUL ÎN 3 PAȘI
person Horeca
access_time_filled

MENIUL ESTE OGLINDA UNUI RESTAURANT. EL ILUSTREAZĂ îN CâTEVA PAGINI IDEEA, VIZIUNEA PROPRIETARILOR SAU A BUCĂTARILOR ȘEFI CU PRIVIRE LA ACEL RESTAURANT, DAR ȘI PRICEPEREA LOR îN DOMENIU. ABORDAREA SERIOASĂ ȘI PROFESIONISTĂ A MENIULUI, POATE FACE DIFERENÈšA DINTRE UN RESTAURANT DE SUCCES ȘI UNUL SORTIT UITĂRII. SARCINILE PRIVIND MENIUL NU SE TERMINĂ ODATĂ CU CONCEPEREA ȘI REDACTAREA LUI, EL TREBUIE îN PERMANENÈšĂ ACTUALIZAT ȘI UTILIZAT CA UN INSTRUMENT DE MARKETING ȘI PUBLICITATE PENTRU LOCAL.

SECURIT® TE AJUTĂ SĂ-ÈšI EVIDENÈšIEZI MENIUL îN 3 PAȘI:

DESIGNUL

Meniul reprezintă un prim punct de contact al vizitatorilor cu restaurantul, acesta oferindu-le clienților o reflectare instantanee a ofertei de produse alimentare și băuturi disponibile. De multe ori, clienții judecă un restaurant după prima impresie, asa că asigură-te ca aceasta este una bună. Meniul trebuie să fie de o calitate superioară și să prezinte cu mândrie felurile de mâncare și băutură oferite.

Securit® oferă operatorilor horeca o gamă largă de meniuri, de la un stil simplu, pentru o cafenea, până la un stil elevat, pentru un restaurant premium. Meniurile, în diverse modele (Classy, Trendy, Design, Wood, Basic, Crystal sau suprinzătorul Led Menus) sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sunt rezistente la zgârieturi, ușor de curățat și au o rezistență îndelungată, putând fi păstrate și în cutii speciale, asortate la materialul meniului (menu box), oferite tot de Securit®.

PROMOVEAZĂ-ÈšI MENIUL îN INTERIORUL RESTAURANTULUI

Tablele de scris pentru cretă sunt un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect, cu un cost redus. Ele reprezintă un instrument de vânzări perfect pentru orice afacere horeca în care comunicarea sau mesajul trebuie să fie schimbat în mod regulat. Textul se scrie direct pe tablă cu markere cu cretă lichidă Securit®, apoi o dată ce mesajul este out-of-date (expirat), se șterge pur și simplu și se scrie din nou.

Securit® oferă o gamă largă de table pentru cretă. Ele se pot utiliza efectiv pe mese individuale, rafturi, bar sau la casa de marcat și sunt ideale pentru a promova oferte speciale și informații. Securit® oferă și o gamă distractivă și ușor de utilizat, cu un cost scăzut, “Silhouette Chalk board”; există o formă sau un model Silhouette pentru toată lumea și pentru orice mediu.

Tablele pentru cretă de perete sunt o altă soluție de promovare a meniului. Ele pot fi montate vertical sau orizontal pe perete, atârnate de tavan sau pe un șevalet Securit®. De la un tradițional restaurant la un club de noapte modern, bar sau magazin de vânzare cu amănuntul, există întotdeauna un model pe care îl puteți folosi și care se va potrivi cu siguranță.

PROMOVEAZĂ-ÈšI MENIUL îN EXTERIORUL RESTAURANTULUI

Cu tablele de scris pentru cretă de trotuar sau display-uri luminate, vei crea un impact eficient, vei promova informații la nivelul ochilor pentru pietoni, invitând oamenii să intre sau să cumpere produsele tale. O tablă de exterior sau un display va crește traficul de afaceri, gradul de conștientizare și informare rapidă și va oferi în final un avantaj competitiv.

Pentru mai multe detalii despre oferta Securit® pentru unitățile horeca, accesați www.meniuri-restaurant.ro sau www.semnalistica-horeca.ro

Diana SBâRCEA

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302