Provocare la SCHIMBARE

Provocare la SCHIMBARE
person Horeca
access_time_filled

Hotărât lucru. Toți performăm mai bine și cu mai multă voință atunci când știm DE CE facem ceea ce facem. Când v-ați întrebat ultima oară de ce lucrați în această industrie? Pentru bani, pentru că vă place, pentru a lăsa ceva în urmă, din obișnuință? Indiferent de motiv, un lucru e clar: dacă o faceți strict pentru profit nu va merge. În servicii, mai mult ca oriunde altundeva, acest lucru se adeverește. Clienții te simt când nu îi servești cu sufletul. Trebuie să mai fie ceva, acea dragoste de oameni și dorința de a le oferi experiențe memorabile. Nu ne înțelegeți greșit: misiunea noastră e aceea de a vă ajuta să vă creșteți profitul, dar din experiență am înțeles că prea mulți operatori se gândesc doar la profit fără să înțeleagă că acesta este Rezultatul unei cunoașteri aprofundate a domeniului în care activează, a lucrului bine făcut și nu în ultimul rând a atenției pe care o acordă angajaților, cei care reprezintă interfața dintre ei și clienți.

Nu uitați că nu sunteți pe această piață doar pentru a supraviețui. Sunteți aici pentru a lăsa ceva în urmă, pentru a schimba ce nu vă place în industrie. Aveți puterea să ridicați nivelul serviciilor din România. Nu e puțin lucru.

Parafrazând un citat celebru, am spune „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în industrie!”.

Ne-am întrebat și noi DE CE facem această revistă de mai bine de 10 ani? Pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerile, pentru a vă inspira și pentru a contribui la educarea acestei piețe în care evoluăm și pe care ne-o dorim mult mai performantă. Și pentru că ne place și, zicem noi, o facem bine!…

P.S. (ULTIMA ORĂ) Zilele trecute în contextul unei întrebări ” adresată celui mai important om din Statul Român ” legată de plata datoriilor statului către firme private, acesta a răspuns stupefiant: „firmele cinstite vor primi banii pentru că trebuie să-și plătească salariile și taxele la STAT”. Îl PROVOCĂM și pe dânsul la o SCHIMBARE!…

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302