Restaurantul din Bucureşti unde ninge în fiecare seară

Restaurantul din Bucureşti unde ninge în fiecare seară
person Horeca
access_time_filled

În centrul Bucureștiului, într-un restaurant situat la ultimul etaj al unui bloc de pe Splaiul Unirii, ninge în fiecare seară. Și asta pentru că proprietarii restaurantului s-au gândit la un mod inedit de a atrage clienții în perioada Sărbătorilor de Iarnă. „Ne-am gândit că, dacă tot nu avem parte de zăpadă, să le oferim clienților un loc unde să simtă că este iarnă”, au declarat proprietarii restaurantului La’Teral. Astfel, o instalație montată chiar deasupra geamurilor aruncă fulgi artificiali de zăpadă, ca și când afară ar ninge liniștit.

frumos

Restaurantul La’Teral are o bucătărie internațională, în meniu regăsindu-se feluri de mâncare specifice franțuzești, italienești, din Orientul Mijlociu dar și feluri de mâncare pe bază de fructe de mare. Dacă bucătăria internațională satisface toate gusturile, proprietarii restaurantului s-au gândit să adauge un strop de magie și să încânte și ochiul, mai ales că priveliștea de la înălțimea restaurantului este una deosebită. „Oricum ar fi afară, la noi e mereu vreme de sărbătoare! viewDin clipa în care ai pășit la noi, deasupra orașului, ești tratat și răsfățat așa cum meriți. Pentru că, aici, miracolele se întâmplă mereu! Știi că la noi ninge în fiecare zi? Cu fulgi mari, din care vrei să faci pe loc om de zăpadă!”, așa se prezintă restaurantul La’Teral pe Facebook.
Restaurantul La’Teral s-a redeschis pe 13 octombrie a.c. readucând în lumină conceptul de restaurant la înălțime: „Conceptul Top Terrace View, puțin exploatat în România, face ca locația noastră să fie unică prin identificarea sa cu Riviera View, oferind cea mai frumoasă priveliște asupra Pieței Unirii și a Cheiului Dâmboviței din inima Capitalei”, se arată pe site-ul restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302