Târgul Internaţional Dunărea şi Delta revine la Bucureşti

Târgul Internaţional Dunărea şi Delta revine la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Bucureștiul va găzdui în perioada 28-30 iunie a doua ediție a Târgului Internațional Dunărea și Delta, organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe. Evenimentul își propune să devină suportul real în dezvoltarea unei platforme pentru încurajarea și înlesnirea parteneriatelor, atât între autoritățile locale și regionale, cât și între autorități, mediu privat și organizații neguvernamentale, prin generarea de proiecte pentru creșterea nivelului economic al macro-regiunii Dunărea.

afisDD

La târg sunt invitați să participe ca și expozanți: autoritățile, instituțiile publice locale și regionale implicate în implementarea, coordonarea și aplicabilitatea programelor de cooperare regională în toate domeniile prioritare identificate în Strategia Dunării: transport, energie, turism, protecția mediului, dezvoltare rurală, tehnologii informaționale și de comunicații, cultură, educație și cercetare, dar și reprezentanți ai comunității de afaceri și ai societății civile. Formularele de înscriere se găsesc pe site-ul evenimentului.

deltad

Târgul Internațional Dunărea și Delta a fost inițiat având la bază preocuparea la nivel european cu privire la valorificarea potențialului natural, strategic și economic al macro-regiunii Dunărea. Printre obiectivele târgului menționăm: promovarea de noi proiecte în cadrul zonei Dunării și Deltei, atragerea investitorilor, facilitarea încheierii de contracte și parteneriate în cadrul proiectelor din macro-regiunea Dunării, promovarea Planului de Acțiune a Strategiei Dunării, programelor operaționale, de cooperare transfrontalieră și transnațională, dar și promovarea tehnologiilor, serviciilor și produselor din domeniile prioritare (transport, energie, turism, protecția mediului, dezvoltare rurală, tehnologii informaționale și de comunicații, cercetare etc.).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302