Touristica şi-a deschis azi porţile

Touristica şi-a deschis azi porţile
person Horeca
access_time_filled

Clujul găzduiește în acest weekend cel mai mare târg de turism organizat în afara Bucureștiului – „Touristica”. Agenții de turism, hoteluri, pensiuni și reprezentanți ai anumitor zone turistice își prezintă ofertele pentru sezonul estival 2012 și își așteaptă vizitatorii cu reduceri de early booking și tarife special pregătite pentru acest târg. „Reducerile de early-booking sunt până la 30% în perioada târgului pentru concediile de sezon”, au declarat organizatorii. Gazda târgului este ca de obicei centrul comercial Polus Center.

touristica20122

Ce companii și-au anunțat participarea? Eximtur, Mareea, Paralela 45, Eurolines, Christian Tours, unități de cazare precum Hotel Plaza din Târgu Mureș, Rina Hotels Sinaia, Ramada Pitești, Business Hotel din Târgu Mureș, Apollo Wellness Club, dar și reprezentanți ai autorităților precum Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Oficiul de Turism al Ungariei, Primăria din Cluj-Napoca și mulți alții. Lista completă a expozanților se găsește pe site-ul târgului.

touristica4

Târgul se desfășoară până duminică, 25 martie, iar programul de vizitare este: 10.00 – 22.00. Touristica este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și Libero Events, în parteneriat cu ANTREC, OPTBR, FPTR și Primăria Cluj-Napoca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302