Hotelul Europa Royale din Bucureşti şi-a deschis oficial porţile

Hotelul Europa Royale din Bucureşti şi-a deschis oficial porţile
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Europa Royal din Piața Unirii și-a deschis oficial porțile pe 2 mai, după un lung proces de renovare. Clasificat la 4 stele, hotelul aduce pe piața hotelieră bucureșteană 92 de camere, 2 săli de conferință, un lounge bar și un restaurant cu o capacitate de 85 de persoane. Hotelul face parte din lanțul Europa Goup Hotels, care are în portofoliul 622 de camere, în 6 orașe din Europa.

europaR

Toate hotelurile din grup sunt deschise în clădiri localizate în centrele vechi ale orașelor, în clădiri istorice recondiționate, iar Hotelul Europa Royale Bucharest nu iese din acest tipar.
Compania a ales ca noul hotel din București să fie condus de o echipă tânără dar cu o experiență bogată acumulată pe parcursul colaborării cu celelalte hoteluri din Lituania și Letonia.
Potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanții hotelului din București, hotelul funcționează la capacitate maximă încă din primele zile ale deschiderii, feedback-ul din piață fiind foarte bun.
Europa Royale Bucharest este singurul hotel de 4 stele construit în Centrul Vechi al Bucureștiului. Hotelul este localizat pe strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din oraș și are vedere la Piața Unirii. Clădirea păstrează aceeași arhitectură în stil neoclasic ca în anul 1888, când este prima atestare istorică a acesteia.

europa2

Despre Europa Group Hotels
Lanțul Europa Group Hotels a fost înființat în anul 2000, iar în anul 2001 au deschis primul hotel în Vilnius, capitala Lituaniei. Europa Group Hotels oferă trei concepte unice: Europa Royale Hotels – hoteluri de 4 stele high class, Europa City Hotels – hoteluri de 3 stele de clasa medie și Europa Stay Hotels – hoteluri de 3 stele „smart budget. 6 orașe,  8 restaurante, 622 de camere și 33 de săli de conferință, acestea sunt cifrele care definesc Europa Group Hotels până în prezent.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302