Cursuri de calificare gratuite în meseriile de ospătar și patiser

Cursuri de calificare gratuite în meseriile de ospătar și patiser
person Horeca
access_time_filled

calificareospatariAgenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează cursuri de calificare gratuite în meseriile de ospătar și patiser.

Perioada de desfăsurare a cursurilor este aprilie – septembrie 2015 cu o durată de aproximativ 3-4 luni pentru cursul de Patiser și aproximativ 5-6 luni pentru cursul de Ospătar, se arată pe site-ul ADR Centru.

Cursurile sunt furnizate în mod gratuit, iar participanții care finalizează cursul prin obținerea diplomei de absolvire vor beneficia de o subvenție pentru acoperirea costurilor de participare la curs.

Pentru a participa la curs o persoană trebuie să îndeplinească cumulativ 3 condiții:

•    Să NU aibă studii superioare; (studenții care nu sunt în an terminal se pot înscrie la acest curs, dacă îndeplinesc și celelalte 2 condiții de mai jos)
•    Să fie angajate în orice domeniu cu excepția educației și administrației publice; (acest lucru trebuie dovedit printr-o adeverință din partea angajatorului)
•    Să nu dețină deja o calificare în meseria respectivă (persoanele care au mai participat sau participă în prezent la cursuri de calificare în meseria de patisier și respectiv ospătar nu pot participa și la cursurile organizate de ADR Centru).

Pentru înscriere sau pentru orice informații suplimentare, ADR Centru vă stă la dispoziție la coordonatele de contact: Sediul ADR Centru din Alba Iulia – Strada Consiliul Europei 32 D; Telefon 0358.401.276, Interior 463 sau 461, Email: office@adrcentru.ro, persoane de contact: Laurențiu David și Ovidia Caba.

Sursă foto: www.careeraddict.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302