Un antreprenor de 23 de ani aduce brandul SUBWAY® în mall-ul Coresi

Un antreprenor de 23 de ani aduce brandul SUBWAY® în mall-ul Coresi
person Horeca
access_time_filled
  • Cea mai mare rețea QSR* din lume menține ritmul de creștere prin deschidere unui nou restaurant în fiecare lună

extinderesubway2015Rețeaua SUBWAY® își continuă expansiunea în România într-un ritm alert. La doar trei luni de la începutul anului, SUBWAY® a deschis un nou restaurant în Brașov. Noua locație are o poziționare strategică, consolidând rețeaua pe piața din Transilvania, se arată într-un comunicat. Restaurantul este situat în zona de food court a centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brașov.

Proprietarul francizei este un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, ce a studiat în Marea Britanie, perioadă în care a descoperit modelul de business SUBWAY®. Restaurantul SUBWAY® are o echipă formată din 15 angajați și are un potențial mare de creștere printre cei 276.914 locuitori ai Brașovului, potrivit oficialilor companiei.

Acest restaurant este al 24-lea din rețeaua SUBWAY® în România, iar Brașovul este al 3-lea oraș adăugat pe harta SUBWAY® în 2015.

Suntem foarte încântați de deschiderea restaurantului din Brașov. Această inițiativă a unui tânăr antreprenor ne asigură de întregul său angajament și suntem convinși că această deschidere va marca încă un succes pentru SUBWAY® în 2015. Estimăm că 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea și consolidarea rețelei SUBWAY® în România. Acest ritm de expansiune se datorează faptului că rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o largă varietate de sandwich-uri mereu proaspete și delicioase,” a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager SUBWAY® CEE și zona Mediteraneană.

Anul acesta SUBWAY® sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante SUBWAY® și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant înafara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante SUBWAY® înafara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.

Despre SUBWAY®
SUBWAY® are cea mai mare rețea de restaurante din lume cu 43.579 unități. SUBWAY® este prezent pe piața din România din 2012 când a fost deschis primul restaurant în București. În România sunt 24 de restaurante în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Suceava, Sibiu, Oradea, Alba Iulia și Brașov, iar rețeaua continuă să se extindă.

Sursă foto: www.spanishfansshare.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302