Finala Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011

Finala Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011
person Horeca
access_time_filled

Miercuri 14 decembrie ora 20 se va desfășura la Hotelul Ramada Parc, Finala competiței gastronomice „Bucătarul de Aur al Bucureștiului 2011 – Regândim Tradiția”. Aflată la a treia ediție, competiția este considerată una dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din sectorul restaurației din Capitală.
macheta_BA_A4_cu_sponsori
Cei 5 finaliști sunt:
•    Cristian Văduva, (locul II în 2010) bucătar independent, cu o experiență de 10 ani în domeniu, care a lucrat în restaurante de prestigiu din Capitală, precum Taverna Sârbului, Casa Iancului sau Classico. Ajutorul de bucătar – Andreea Pandele.
•    Petre Vartolomei, SC Cautis, bucătar cu o experiență de peste 20 de ani, ajutat de Monica Tucitu.
•    Maria Ungureanu, bucătar șef la restaurant Maxim. Ajutor de bucătar Șerban Alexandru.
•    Eugen Grosu, bucătar șef restaurant Casa Doina. Ajutor de bucătar Asandei Andrei.
•    Ashlie Thomas Dias, (locul III în 2010) bucătar șef restaurant La Veranda, Crowne Plaza. Ajutor de bucătar Florea Paul Florin.
BILANCIA, sponsor al evenimentului, a pregătit câștigătorilor următoarele premii:
1. Locul I (Bucătarul de Aur al Bucureștiului): un training de specializare la centrul de pregătire Angelo Po în Italia (3 zile/2 nopți, cazare, transport , masă asigurate de Angelo Po) + un mixer KITCHENAID – Heavy Duty.
2. Locul II – un mixer KITCHENAID Classic + un set de oale MORINOX.
3. Locul III – un blender KITCHENAID Artisan

De asemenea, fiecare ajutor de bucătar, dintre cei clasați pe primele 3 locuri, va primi câte un sifon de frișcă ISI + un set de cartușe. Și bucătarii clasați pe locurile IV și V vor primi, ca premiu de participare, câte un sifon de frișcă ISI + un set de cartușe.

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302