Se dechide oficial primul restaurant marca Montignac

Se dechide oficial primul restaurant marca Montignac
person Horeca
access_time_filled

Astăzi 27 ianuarie, are loc inagurarea oficială a mult-așteptatului restaurant Montignac, o franciză de la inventatorul regimului de slăbit Dieta Montignac și o premieră totodată în sectorul restaurației românesc. Bistro Montignac este situat în centrul Capitalei, în apropiere de Piața Romană, iar la inaugurarea din seara aceasta va participa chiar Charles Montignac, care se află pentru prima dată în România.
„Bistro Montignac se mândrește cu bucătăria sa, conformă cu Metoda Montignac pentru o nutriție sănătoasă și alimentație echilibrată. Metoda Montignac, pe care o promovează Bistro-ul, dezvoltă un stil de alimentație neprivativă, adecvat oricărei culturi culinare, și are ca punct central plăcerea de a mânca sănătos și savuros.”, a declarat Mihai Amuza, proprietar al Bistro Montignac.

bistroM

Michel Montignac, autorul Metodei, a publicat în anii 1980 rezultatele cercetărilor sale în domeniul alimentației, enunțând teoria Indicilor Glicemici (IG) ai alimentelor. Bistro Montignac are autorizarea familiei Montignac pentru preparatele din meniurile sale și pentru folosirea numelui și a notorietății autorului Metodei.
Bistro Montignac înseamnă mai mult decât doar nutriție în sensul tradițional al noțiunii, pentru că totul este centrat pe un întreg stil de viață bazat pe hrana sănătoasă, în care totul începe cu selectarea ingredientelor și merge până la preparare și prezentarea finală.”, a mai declarat proprietarul Bistro Montignac.Â
sir2Bistro-ul este amplasat la etajul unei vile cochete din centrul Capitalei și poate primi până la 60 de clienți, într-o atmosferă „chic parisienne”, fiind dedicat dedicat acelor segmente de public ce caută și apreciază rafinamentul culinar.Â
Echipa de artiști culinari a Bistro-ului din București este condusă de Cristi Oprea, Executive Chef cu o amplă experiență profesională, care a contribuit la prestigiul gastronomic al numeroase restaurante top-premium din România și din străinătate. Oprea a gătit pentru numeroase vedete internaționale, iar meniurile pe care le pregătește au primit aplauze la scena deschisă în repetate rânduri.
Metoda Montignac a fost verificată de milioane de oameni de-a lungul celor aproape trei decenii de perfecționare, devenind în timp extrem de populară în rândul a numeroase categorii de public și validand astfel pe termen lung cercetările nutriționistului francez.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302