S-a lansat primul charter TUI cu plecare din România

S-a lansat primul charter TUI cu plecare din România
person Horeca
access_time_filled

După ce în 2011 grupul Eurolines a adus pe piața românească cel mai important jucător mondial din industria turistică – TUI Travel, tour-operatorul NOVA Travel (parte a grupului Eurolines) a anunțat vineri, 27 ianuarie, lansarea primului charter operat în parteneriat cu TUI Turcia și compania aeriană Pegasus, pe destinația Turcia. 
charter1Potrivit reprezentanților Eurolines, produsul se caracterizează printr-o selecție a celor mai cerute și apreciate hoteluri din stațiunile Kemer, Antalya, Lara și Belek, începand cu hoteluri de 3*+ și mergând până la cele de 5*. Fiecare hotel are ratinguri obținute atât de la clienții români, cât și de la cei germani, dupa criteriile: mâncare/băuturi, sport/fitness, amuzament și facilități pentru copii, Turcia fiind, în primul rând, o destinație de familie.
Pentru anul 2012, se estimează un număr de aproximativ 3500 de turiști care vor achiziționa produsul Charter TUI Turcia, urmând ca numărul lor să crească până la 15.000 de persoane în 2015.
„Din 2012 TUI va contribui la ridicarea gradului de satisfacție a turistului din România. Este primul pas către universul „WORLD of TUI” al cărui obiectiv – acela de a așterne un zâmbet pe fața fiecărui client – vine mai aproape de turiștii români”, potrivit reprezentanților Eurolines.
tui1Produsul va fi disponibil atât în rețeaua de distribuție Eurolines, rețea ce va îmbrăca hainele brandului TUI Travel Center, cât și în rețeaua de parteneri NOVA Travel.
Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din România, Germania și Rep. Moldova, estimează pentru 2011 o creștere de aproximativ 22%, ajungând astfel la o cifră de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezintă activitatea companiei TOURING EUROPABUS, firmă care deține rețelele de agenții de turism Eurolines și TUI Travel Center.
Cele mai dinamice trei companii din Grup în 2012 sunt: TOURING EUROPABUS, NOVA Travel, tour-operatorul Grupului și TOURING RENT AUTO, care operează în piața sub brandul Payless.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302