Bilancia a inaugurat noul sediu al sucursalei din Brașov

Bilancia a inaugurat noul sediu al sucursalei din Brașov
person Horeca
access_time_filled

Bilancia, lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale HoReCa, a organizat la finalul lunii octombrie un eveniment de deschidere a noului sediu în care își va desfășura activitatea sucursala companiei din Brașov.

Clădirea de 660 mp, ridicată pe un teren de 2963 de mp, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro, cuprinde un showroom de 300 mp, care găzduiește o gamă completă de echipamente și accesorii HoReCa, o sală de demonstrații pentru evenimente gastronomice, un depozit și un atelier de service.
Inaugurarea noului sediu a adus în prim plan, înainte de toate, scopul principal al companiei, respectiv acela de a fi aproape de toți jucătorii segmentului HoReCa, printr-o ofertă de servicii bazate pe profesionalism și încredere.

Misiunea noastră a fost și este de a întâmpina clientul nu doar cu produse, ci și cu servicii de consultanţă de specialitate, proiectare&design, finanţare și alte modalități flexibile de vânzare, ceea ce am și făcut încă din 2005, de când activăm ca sucursală Bilancia în această zonă de o importanță majoră pentru segmentul HoReCa.
Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi până în acest moment și sperăm într-o colaborare bună și în viitor. Până la urmă, Bilancia înseamnă excelență, performanță, corectitudine, loialitate, diversitate, raport foarte bun calitate – preț. Ne asumăm aceste valori în mod responsabil, ele fiind totodată un angajament față de clientul nostru!
„, spune Ionuț Călin, director vânzări Bilancia, sucursala Brașov.

Situat pe Calea București, noul sediu este un loc fizic de întâlnire, facil, al celor care caută calitatea în achiziționarea echipamentelor și accesoriilor de bucătărie profesională, acesta permițând totodată echipei Bilancia să mențină o bună comunicare cu toți cei care conduc sau dețin businessuri în aria județelor Covasna, Harghita, Brașov, cât și pe Valea Prahovei.

Deschiderea a reunit colaboratori ai companiei, chefi, jucători din industrie, evenimentul fiind pigmentat cu demonstrații gastronomice live pentru diverse rețete, de la feluri de bază și pizza la desert, în prepararea cărora au fost folosite echipamente de brand din portofoliu Bilancia: AngeloPo, Unox, Moretti Forni, RobotCoupe.

Bilancia (www.bilancia.ro) este o companie cu capital integral românesc, ce activează încă din anul 1992 pe piața distribuţiei de utilaje și accesorii pentru industria ospitalităţii și retail, având sediul central în Corbeanca (județul Ilfov) şi sucursale în Bucuresti, Braşov, Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa, Tulcea, Craiova, Timişoara, Arad, Sibiu, Buzău şi Cluj.
Portofoliul BILANCIA cuprinde peste 92000 de articole ale unor branduri renumite.

HobbyChef este divizia companiei Bilancia care acoperă toată paleta de accesorii de bucătărie, atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional. Produsele HobbyChef pot fi găsite în magazinele din Corbeanca, Iași, Sibiu și Constanța sau online, pe www.hobbychef.ro, site optimizat pentru toate dispozitivele mobile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302