Bilancia își extinde portofoliul devenind distribuitorul oficial exclusiv al brandului Mibrasa în România

Bilancia își extinde portofoliul devenind distribuitorul oficial exclusiv al brandului Mibrasa în România
person Horeca
access_time_filled

Bilancia, lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale HoReCa, își extinde portofoliul incluzând cuptoarele pe cărbuni Mibrasa între produsele pe care le distribuie pe piața din România.
MIBRASA® este o companie tânără, de origine spaniolă, care pune accentul pe calitate și robustețe în dezvoltarea produselor sale, folosind tehnici de inginerie avansată și materiale de cea mai bună calitate, rezultând cuptoare pe cărbuni de nivel superior în ceea ce privește performanța și versatilitatea.

Pentru a anunța și sărbători totodată prezența echipamentelor și accesoriilor Mibrasa în portofoliul său, Bilancia a organizat săptămâna trecută un eveniment ce a inclus prezentarea acestor produse, demonstrații live și degustări pregătite în cuptorul pe cărbune al brandului, de către chef Michael Passarelli și Ismael Caballero, corporate chef Mibrasa.

Suntem încântați să anunțăm includerea cuptoarelor pe cărbuni Mibrasa în portofoliul nostru de produse. Colaborarea cu Mibrasa, o companie recunoscută pentru inovația și calitatea superioară a produselor sale, reprezintă un pas important pentru Bilancia și pentru piața HoReCa din România. Aceste cuptoare, apreciate pentru performanța și durabilitatea lor, aduc o valoare adăugată semnificativă profesioniștilor din domeniul gastronomic. Le urăm mult succes în această nouă etapă și așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv pe care aceste echipamente îl vor avea în bucătăriile din România”, declară Cristian Ștefănescu, deputy managing director Bilancia.

Evenimentul s-a bucurat de prezența d-nei Cristina Pérez Mahiques, consilier economic și comercial în cadrul Ambasadei Spaniei în România, care a declarat:

Mulțumim Bilancia și Mibrasa pentru invitarea Ambasadei Spaniei în România la acest eveniment. Este o adevărată plăcere să fim aici și să asistăm la o lansare de produs atât de specială. Produsele Mibrasa sunt renumite pentru calitatea lor înaltă și pentru utilizarea focului, atât de importantă în bucătăria spaniolă. Suntem încrezători că aceste soluții de cuptoare pe cărbuni vor fi foarte apreciate aici, în România. Mibrasa a ales Bilancia, un lider european în industria HoReCa, pentru a-i fi partener în distribuția pe piața românească și suntem convinși că împreună vor avea un succes remarcabil. Le dorim mult noroc!”

Evenimentul a reunit, de asemenea, colaboratori ai companiei Bilancia, chefi, owneri și alți jucători din industria HoReCa, atmosfera fiind completată de momente speciale, precum un spectacol de foc, dar și degustarea a unor multiple produse și băuturi furnizate de colaboratorii Bilancia: Parmafood Group, Kimbo Romania, Aquila Romania, Tribal Barista, Finaqua, Graintrip, uleidemasline.ro, beicevrei.ro și audiomonkey.ro.

Despre Bilancia
Bilancia (www.bilancia.ro) este o companie cu capital integral românesc, ce activează încă din anul 1992 pe piața distribuţiei de utilaje și accesorii pentru industria ospitalităţii și retail, având sediul central în Corbeanca (județul Ilfov) şi sucursale în Bucuresti, Braşov, Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa, Tulcea, Craiova, Timişoara, Arad, Sibiu, Buzău şi Cluj.
Portofoliul BILANCIA cuprinde peste 92000 de articole ale unor branduri renumite.

Despre Mibrasa
Inventate, proiectate și construite în Spania, cuptoarele Mibrasa® sunt construite pentru a satisface chiar și cel mai exigent bucătar. Folosind focul și cărbunii, Mibrasa® adoptă metoda primară de gătit și oferă o aromă și un gust deosebit de grătar preparatelor sale, fiind soluția perfectă pentru gătitul tuturor felurilor de alimente. Mibrasa® le permite bucătarilor să ofere oaspeților lor un gust autentic de grătar, beneficiind însă de confortul gătitului controlat, într-un cuptor de interior.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302