Centrul de evenimente The President a găzduit peste 1000 de evenimente în 5 ani

Centrul de evenimente The President a găzduit peste 1000 de evenimente în 5 ani
person Horeca
access_time_filled

centrulthepresidentCentrul de evenimente The President sărbătorește anul acesta 5 ani de activitate pe piața din București și peste 1000 de evenimente organizate până în prezent. Creat în 2013 și situat pe malul Lacului Tei, centrul cuprinde 7 spații diferite de evenimente (5 saloane interioare, o terasă și o piscină), cu posibilitatea de a găzdui până la 1000 persoane în același timp.

„Conceptul The President s-a născut din dorința de a oferi clienților o calitate a serviciilor comparabilă cu cea de la nivel internațional, atât prin preparatele servite în cadrul evenimentelor, cât și prin serviciile adiacente. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile și uleiurile naturale se combină spectaculos meșteșugind preparate atât aspectuoase, cât și gustoase. Cu ajutorul chefilor noștri culinari, am reinventat meniurile pentru evenimentele private și corporate. în prezent, suntem în măsură să pregătim atât clasicele preparate pentru nunțile și botezurile tradiționaliste, cât și meniuri deosebite, pentru petrecerile cu ștaif sau nonconformiste. încă de la prima degustare produsele și serviciile noastre au plăcut, astfel că în primii 5 ani de la deschidere în saloanele noastre s-au organizat peste 1000 de evenimente diferite.

Meniul cu specific international al restaurantului oferă preparate pentru toate gusturile, iar priveliștea spre lac transformă mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe deosebit de plăcute. în prezent, numărul clienților s-a dublat, lucru care ne bucură, căci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni îndrăgostiți de atmosfera petrecerilor marca The President”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

în perioada 2013-2018, Centrul de Evenimente The President s-a implicat în comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: case de copii, centre culturale, centre pentru animale abandonate.

  • Centrul dispune de următoarele spații pentru evenimente:
  • salonul Roma cu o capacitate între 60-150 de persoane;
  • salonul Milano cu o capacitate între 100-200 de persoane;
  • salonul Verona cu o capacitate între 150-400 de persoane;
  • salonul Florența cu o capacitate între 150-400 de persoane ;
  • salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401-800 de persoane ;
  • terasa Veneția cu o capacitate de 600 de persoane ;
  • Piscina The President cu o capacitate de 300 de persoane;
  • Loc de joacă și petreceri pentru copii The President Kids Party, cu o capacitate de 100 de persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302