ZAREA, liderul pieței de vinuri spumante din România, a lansat colecția “I Love”

ZAREA, liderul pieței de vinuri spumante din România, a lansat colecția “I Love”
person Horeca
access_time_filled

ilovezareacolectieCompania ZAREA, liderul pieței de vinuri spumante din România și unul dintre cele mai longevive branduri românești, a introdus în portofoliul său colecția I Love. Tămâioasă Românească și Muscat Rosé, cele două sortimente din această colecție, sunt vinuri spumante de înaltă calitate, realizate prin Metoda Asti – metodă specială de obținere a spumantelor din struguri aromați prin fermentarea mustului. Procesul de fermentație este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor și zaharurilor naturale, asigurând cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.

Credem că iubitorii vinurilor spumante ar trebui să se bucure în fiecare zi de gust, de senzația efervescentă și răcoroasă a unui vin proaspăt, nu numai cu ocazia sărbătorilor, aniversărilor sau a momentelor speciale. Orice ocazie este potrivită pentru a savura un vin spumant, fie o cină cu cei dragi, fie alături de un desert, fie pur și simplu pentru a te relaxa după o zi plină. Lansarea colecției I Love face parte din proiectul nostru pe termen lung de a „împrieteni” consumatorii cu vinurile spumante, de a le oferi oportunitatea de a se bucura de gust, nu doar de a marca un moment de sărbătoare ciocnind un pahar. îi îndemnăm să se răcorească cu stil, oricând, dar nu oricum, ci cu vinuri aromate obținute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, în ambalaje smart casual”, declară Emil Popescu, Președinte ZAREA.

muscatrosezareaAceste vinuri au fost medaliate la Concursul Internațional China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, cea mai importantă competiție din Asia și Europa, la care participă peste 100 de țări: Medalie de Aur Tămâioasă Românească și Medalie de Argint Muscat Rosé.

Producătorul ZAREA este liderul pieței de vinuri spumante, având în perioda FM17-DJ18 o cotă de piață în volum de 29,2% pe categoria spumante, cu o creștere de 5.6% în volum față de perioada anterioară.

Pe aceeași perioadă, brandul ZAREA a crescut în vânzări volumice cu 28.7% față de perioada anterioară.

ZAREA S.A este cel mai inovator și mai dinamic producător de spumante și spirtoase din România, fiind liderul de piață în categoria spumante. Cu o tradiție care începe încă din 1912, în portofoliul ZAREA se regăsesc vinuri efervescente realizate prin toate tehnologiile existente: Metoda Tradițională (fermentarea în sticlă), Metoda Charmat (fermentarea în rezervor), Metoda Asti și impregnarea cu CO2. Brandurile sub care se găsesc spumantele ZAREA sunt: MOTT, ZAREA, Athenee Palace și Dorato.

Mai multe informații pe: www.zarea.ro și www.facebook.com/zarearomania

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302