Colectă de produse în beneficiul refugiaților din Ucraina

Colectă de produse în beneficiul refugiaților din Ucraina
person Horeca
access_time_filled

Selgros Cash & Carry, în parteneriat cu Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente din România, organizează o campanie de colectare de produse în beneficiul persoanelor nevoite să părăsească Ucraina din cauza războiului.


Colecta se desfășoară în prezent în 13 de magazine Selgros din București Băneasa, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava, Iași, Bacău, Oradea, Timișoara, Galați, Brăila, Constanța Nord, Baia Mare, Bistrița. Clienții pot dona în locurile special amenajate alimente neperisabile sau cu termen lung de valabilitate, precum și produse de igienă pentru adulți și bebeluși, necesare pentru a acoperi nevoile de bază. Toate produsele colectate vor fi distribuite de către Băncile Regionale pentru Alimente organizațiilor ce au ca beneficiari persoane refugiate.
De la debutul crizei din Ucraina, Selgros a colaborat îndeaproape cu autorități locale și organizații partenere care acordă sprijin de urgență refugiaților.
Băncile pentru Alimente sunt organizații non-profit care colectează și distribuie ONG-urilor partenere produsele pe care producătorii, importatorii, distribuitorii, retailerii sau clienții acestora le donează.
Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302