Crama Ceptura, parte a Purcari Wineries, susține mediul și comunitatea

Crama Ceptura, parte a Purcari Wineries, susține mediul și comunitatea
person Horeca
access_time_filled

Sub sloganul “Crama Ceptura ne aduce împreună pentru o lume mai bună”, compania atrage atenția asupra necesității protejării mediului în care trăim și se implică activ în campania inițiată de Asociația MyOwn Tree ajutând la plantarea a 2000 de puieți de tei în județul Prahova, cu ajutorul a zeci de voluntari din echipa sa.

“Aceasta inițiativă este expresia unei datorii morale, absolut firească pentru orice organizație responsabilă și conștientă de faptul că ne confruntăm cu o criză climatică globală fără precedent. Schimbarea este în mâinile noastre, de aceea am ales să lăsăm ceva generațiilor următoare plantând 2000 de tei și ajutând să crească o pădure ce ne va fi sprijin în lupta împotriva poluării masive”, spune Marcel Grăjdieru, CEO Crama Ceptura.

În anul 2021, Crama Ceptura a continuat seria acțiunilor de susținere a mediului și a contribuit la absorbția a 137,2 tone de dioxid de carbon pe an prin achiziția dopurilor naturale de plută pe care le folosește. Modul sustenabil în care este recoltată coaja stejarilor de plută din pădurile Portugaliei permite arborilor să absoarbă mult mai mult dioxid de carbon decât este folosit pentru producerea acestora.

Anual, Crama Ceptura și întreg Grupul Purcari se implică activ în acțiuni de responsabilitate socială care susțin dezvoltarea sustenabila, cât și în acțiuni complexe de sponsorship și charity direcționate către comunitate, precum Festivalul Brazilor de Crăciun, Târgul NATO sau proiectele destinate diasporei.


Despre Purcari și Crama Ceptura
Purcari Wineries Plc (cu brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul din grupurile producătoare de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Grupul gestionează circa 1,300 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova.
Înființată în 2003, Crama Ceptura produce soiurile Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302