Cramele Recaș a lansat o nouă gamă de vinuri pentru HoReCa

Cramele Recaș a lansat o nouă gamă de vinuri pentru HoReCa
person Horeca
access_time_filled

vinuriseleneCompania Cramele Recaș a lansat pe 19 iunie a.c., o nouă gamă de vinuri roșii. Colecția vine în completarea portofoliului de vinuri premium, adresate industriei HoReCa și se dorește a fi prelungirea, în roșu, a gamei deja de succes, Sole. Vinul va fi disponibil, începând de joi, 20 iunie, în rețelele HoReCa și în magazinele partenere din toată țara.

„Dacă prin Sole, Cramele Recaș a reușit să surprindă prospețimea zilei și razele de soare în vinuri albe și rose, de această dată, și-a dorit o nouă colecție, cel puțin la fel de memorabilă, prin care să evidențieze farmecul întunericului: vinuri negre, îndelung baricate în butoaie de stejar din pădurile franceze Allier și Jupile, pregnante, cu potențial de învechire. Astfel, din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE, denumită după întruchiparea Lunii în mitologia greacă”, se arată într-un comunicat.

Această colecție începe cu o Fetească Neagră și un Cabernet Sauvignon. Feteasca Neagră, produsă într-o ediție limitată de 6628 de sticle, este personificarea unei senzații pe care a avut-o Hartley Smithers, vinificatorul australian al Cramelor Recaș, când a descoperit adevăratul potențial al soiului port-drapel al României. Cabernet Sauvignon-ul, pe de altă parte, este pregnant, baricat 12 luni, sub atenta îndrumare a sicilianului Vito Gambino, vinificatorul cramei Planeta.

Pentru a fi adus la potențialul maxim, Cabernet-ul nu a fost încă lansat în piață. În schimb, Feteasca Neagră a putut fi degustată, în premieră, miercuri, 19 iunie, în cadrul unui eveniment restrâns, la Sole Restaurant & Luna Bardin București.

Cramele Recaș, societate româno-britanică, deține aproximativ 1000 ha de viță de vie și reprezintă unul din principalii producători de vin din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302