Selgros aduce în România un concept nou de amenajare

Selgros aduce în România un concept nou de amenajare
person Horeca
access_time_filled

selgrosiasiMagazinul Selgros din Iași a intrat în această vară într-un proces de reamenajare, urmând să aducă pe piață un concept nou de design, inexistent până în acest moment în România. Noul format a fost deja introdus cu succes în Germania și Polonia și presupune o structură mai prietenoasă și o expunere a produselor mai accesibilă pentru clienți. Redeschiderea magazinului este programată la începutul lunii septembrie 2013.

Selgros continuă, prin acest proiect, procesul de modernizare a celor 19 magazine pe care lanțul cash & carry le deține în România, având ca scop optimizarea sortimentului, aranjarea articolelor în funcție de traseele de deplasare standard ale clienților și ușurința orientării în interiorul magazinului.

Noul design al magazinului Selgros din Iași va acorda spații mai generoase categoriilor de marfă care înregistrează volumele semnificative de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază și detergenți. Conceptul inovativ presupune, totodată, spații specializate pentru categoriile de produse alimentare de nișă, cum sunt articolele ecologice/Bio. În plus, clienții cu activitate în sectorul gastronomic vor beneficia de raioane dedicate, care includ aparatură de bucătărie, ustensile, mobilier, dotări și accesorii.

Înființarea unei pescării, care oferă pește viu, pește proaspăt și pește afumat, completează conceptul modern al magazinului. De asemenea, va fi creat un spațiu nou cu climatizare specială pentru raionul Legume/Fructe.

O suprafață generoasă de expunere va fi rezervată pentru mobilier și articole de sezon, iar în zona de intrare în magazin clienții vor putea descoperi un nou fast-food marca „Pauză mică”, operat în regim propriu. În spațiul interior se vor servi în special articole produse în carmangeria proprie.

Magazinul Selgros din Iași se adaugă celorlalte 14 locații Selgros din România modernizate în ultimii ani și va oferi și de aici înainte aceleași produse de calitate și servicii excelente, într-o prezentare nouă și modernă. Până acum au fost remodelate magazinele Selgros din Arad, Bacău, Brașov, București-Băneasa, București-Berceni, București-Pantelimon, Constanța Nord și Sud, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiești, Suceava și Timișoara.

Despre Selgros România

Selgros Cash&Carry România este una dintre cele mai importante companii din comerțul românesc, deschizând aici 19 magazine începând cu anul 2001, când s-a lansat în România. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302