Creperie d’Amour intră în segmentul catering de evenimente

Creperie d’Amour intră în segmentul catering de evenimente
person Horeca
access_time_filled

clatitarieCreperie d’Amour, cel mai nou concept de gastronomie urbană din București, anunță lansarea soluțiilor de catering pentru evenimente. Creperie d’Amour oferă serviciile de Bar a crepes și de Live Crepes, propunând un mix customizabil de quality food și entertainment.

Creperie d’Amour participă la evenimente private de tip corporate, la evenimente exclusive și evenimente tematice, precum și la petreceri sau aniversări, furnizând servicii personalizate conform conceptelor de Bar a crepes sau Live Crepes.

Le Bar a crepes, Barul de clătite este un concept de catering care presupune livrarea de clătite dulci și/sau sărate gata preparate, precum și a elementelor de set-up și a ustensilelor de servit, conform comenzii, direct la locul și ora indicată de desfășurare a evenimentului. Pentru evenimentele care mizează pe fun și interactivitate, «Barul de clătite» are și varianta do-it-yourself, în care elementele sunt livrate separat: clătitele simple gata pregătite și garniturile, umpluturile și toppingurile specifice separat pentru ca participanții să își prepare singuri rețeta preferată, alegând și mixând după fantezia fiecăruia.

Live Crepes reprezintă soluția complexă pentru evenimentele private, îmbinând componenta de show culinar cu interactivitatea specifică bucătăriei spontane, cu preparate la comandă. Conceptul de Live Crepes presupune o sesiune completă de preparare a clătitelor franțuzești pe loc, chiar sub ochii invitaților, oferindu-le posibilitatea de a alege combinațiile favorite. Creperie d’Amour implementează conceptul Live Crepes customizat pentru profilul fiecărui eveniment în parte, incluzând toate elementele necesare recreării unei atmosfere de creperie bretonne: maitre crepier – maestru clătitar dedicat, crepiera și toate ustensilele profesioniste necesare pregătirii și servirii clătitelor, aluat special pentru crepes salees și pentru crepes sucrees, meniu special, cooking station cu întreaga selecție de ingrediente, garnituri și topping-urile necesare.

Despre Creperie d’Amour

clatiteCreperie d’Amour este o clătitărie premium ce se adresează cunoscătorilor bucătăriei franțuzești și iubitorilor de gustări și deserturi pregătite în stil tradițional, din ingrediente proaspete și naturale, chiar sub ochii consumatorului. Creperie d’Amour produce și comercializează clătite dulci și sarate, precum și salate și sandwichuri și băuturi naturale. Clătitele sunt realizate dupa rețete frantuzești autentice, meniul oferind opțiunea de clătite dulci, pregătite cu aluat fin, aromat, de faină albă, și optiunea de clătite sărate, pregatite cu aluat savuros de faina integrala. Selectia de clatite include trei categorii, in functie de complexitatea umpluturilor si toppingurilor si de specialitatile de sezon: clatite „Pur si Simplu”, „De-ale casei” si „Gourmet”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302