Mercedes-Benz Citan şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate

Mercedes-Benz Citan şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate
person Horeca
access_time_filled

mercedesbenzcitanCampania „Mercedes-Benz Citan și Bilancia – Îți punem afacerea pe roate” se desfășoară în perioada 15 martie – 15 mai 2013 și se adresează tuturor clienților Bilancia din zona Bucureștiului și împrejurimi, care vor beneficia de transportul gratuit al echipamentelor și accesoriilor comandate. În cadrul campaniei din acest an, clienții Bilancia vor putea intra în contact cu noul Mercedes-Benz Citan la sediul companiei din comuna Corbeanca.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Bilancia Exim vine în întâmpinarea nevoilor clienților de a primi la timp produsele comandate pentru eficientizarea activității acestora, prin transportul de marfă în condiții optime și de siguranță.

Mercedes-Benz Citan este un autovehicul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, cu performanțe uimitoare și un consum foarte mic, precum și pentru transportul de persoane. În ciuda dimensiunilor sale compacte, noul Citan are o capacitate cu adevărat uimitoare. Compartimentul pentru încărcătură măsoară 1.36 m, 1.75 m sau 2.13 m lungime (Citan Compact, Lung, Extra Lung). Volumele corespunzătoare sunt 2.4 m³, 3.1 m³ sau 3,8 m³. În funcție de varianta de lungime și greutate, sarcina utilă este de aproximativ 500 kg (Citan Compact), 650 kg (Lung) sau 800 kg (Lung îmbunătățit, Lung Extra).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302