Cristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine

Cristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine
person Horeca
access_time_filled

 moonshineCristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine și lansează o nouă categorie de băuturi spirtoase pe piața locală.

‚Moonshine’ este băutura tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astăzi, moonshine este vândut în toată lumea, dar își păstrează ingredientele originale și proveniența.

Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vândute mărci moonshine din lume și va putea fi degustată în România în locații premium, în șase sortimente: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Poziționat premium, Ole Smoky Moonshine deschide o nouă categorie de produse alcoolice pe piața din România, adresându-se unui target primordial de Millennials (21-34). Categoria se adresează în special celor pentru care rafinamentul și pasiunea pentru viață sunt definitorii, care sunt atenți la brandurile pe care le primesc în viața lor, atașați de lovemarks. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un îndemn pentru a trăi fiecare clipă și a cultiva bucuria pentru tot ceea ce viața oferă frumos și interesant.

Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky caută provocarea prin definiție, adresându-se celor care își doresc să trăiască momente unice și pentru care un factor disruptiv este un drum către o experiență nouă și neconvențională”, a explicat Mihai Scortea, Director de Maketing Cristalex.

Ole Smokey Tennessee Moonshine se mândrește cu o istorie de peste 100 de ani. Fiecare detaliu al procesului de producție este atent urmărit, iar Master distillerii folosesc cât mai multe ingrediente locale, de la porumb de cea mai bună calitate, cultivat în apropierea distileriei, la apa pură din Tennessee și suc de fructe adevărat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302