Seminarul “Noua criză din piața construcțiilor”, acum în orașul tău

Seminarul “Noua criză din piața construcțiilor”, acum în orașul tău
person Horeca
access_time_filled

Care sunt strategiile câștigătoare pentru oamenii de vânzări din construcții? Cum dublezi vânzările companiei cu același număr de oameni? Cum vinzi direct pe șantiere fără oameni de vânzări? IBC Focus, lider național în monitorizarea pieței de construcții din România organizează primul eveniment dedicat departamentelor de management și vânzări ale companiilor de construcții, instalații și dotări de clădiri.

Acum, pentru prima dată în oraș, aveți și dumneavoastră acces la un sistem revolutionar, participând la Seminarul “Noua criză din piața construcțiilor” organizat în:

Oradea – locația: Double Tree by Hilton – 15 martie 2017 – Detalii aici
Arad – locația: Arad Expo – 17 martie 2017 – Detalii aici
București – locația: Hotel Caro – 22 martie 2017 – Detalii aici
București – locația: Romexpo – 24 martie 2017 – Detalii aici
header

Merită să participați doar dacă:

• Vreți să aflați secretul multinaționalelor și cum reușesc 5% din companiile din România să dețină 50% din piața construcțiilor
• Vreți să descoperiți metode despre cum să îți spionezi concurența în construcții? Cum aflați ce scrie presa despre concurență, câți angajați vor să părăsească acea companie și alte tehnici de spionare a concurenței
• Vreți să știți care sunt oportunitățile de vânzare în momentul de față în România și care sunt cele mai importante 10 șantiere din zonă în momentul de față, cu o valoare de peste 1 mil euro fiecare.

Cine merită să participe?

– Proprietarii de afaceri din domeniul construcțiilor, instalațiilor și cel al dotărilor de clădiri
– Directori generali, Directori de vânzări, Directori de marketing

Taxa de participare: 50 lei + TVA –  Programul și invitația pot fi obținute aici. Nu uitați. Dacă nu vă înscrieți, probabil că o va face concurența dumneavoastră!

IBC Focus este lider de piață cu o experiență de 11 ani exclusiv în monitorizarea și studierea pieței construcțiilor din România, ce deține cea mai mare bază de date online din România cu șantiere private și publice – www.raportuldeinvestitii.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302