Cum se pot promova afacerile din HoReCa pe internet?

Cum se pot promova afacerile din HoReCa pe internet?
person Horeca
access_time_filled

Pentru a răspunde unei nevoi crescânde de informație și pregătire a celor ce activează în domeniul HoReCa, în data de 19 martie 2015, Daniel Matei organizează în București un curs de marketing online dedicat restaurantelor, barurilor și cafenelelor.

într-un context digital în care peste 7 milioane de români folosesc rețeaua de socializare facebook, instagram a trecut pragul de 200.000 de mii de utilizatori, iar consumatorul se informează online din ce în ce mai mult, este foarte important pentru afacerile din domeniul HoReCa să comunice coerent în mediul online. Este la fel de important ca într-o abundență de potențiale canale, reprezentanții localurilor să stăpânească strategiile și tacticile ce pot fi utilizate eficient pentru a genera clienți și venituri, astfel încât resursele financiare și de timp să nu fie irosite.”, a declarat Daniel Matei, organizatorul cursului.

cursafacerihoreca

Ce vor învăța participanții la acest curs de marketing online?

  • Cum se poziționează față de competitor și cum își definesc publicul țintă. Care sunt caracteristicile publicului țintă care îi vor ajuta în promovare.
  • Ce informații esențiale trebuie să conțină website-ul atât în varianta desktop cât și în cea pentru mobil.
  • Cum atrag clienți noi: Cum se folosește pagina de facebook, cum se construiește un calendar editorial. Aplicații facebook utile. Cum utilizează eficient reclamele Facebook.
  • Cum se pot promova utilizând Instagram. Cum atrag mai mulți clienți folosind TripAdvisor.
  • Ce informații găsesc potențialii clienți despre afacerea lor pe Google (SEO local și optimizarea primei pagini de rezultate).
  • Cum transformă vizitatorii în clienți recurenți.
  • Cum dezvoltă și implementează o strategie de e-mail marketing.
  • Cum să readucă în local clienții folosind remarketing-ul?

“Acest curs este o variantă personalizată pentru domeniul HoReCa a cursului de marketing online ce a adus peste 120 de participanți în ultimul an”, a adăugat Daniel Matei.

Detalii despre curs și înregistrările sunt disponibile pe pagina de internet a cursului http://matei.biz/horeca-online-marketing/

Despre organizator

Daniel Matei este un marketer online cu experiență de vânzări care utilizează cunoștințele acumulate până acum pentru a ajuta afacerile să își seteze corect obiectivele de comunicare, promovare și vânzare online. Printre brandurile cu care a lucrat până acum se numără Impact Hub Bucharest, Ateliere Fără Frontiere, Biciclop, Impact Hub Global, roPot, FM Logistic și Gebruder Weiss.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302