Din 2020, Parmafood devine importatorul celui mai cunoscut brand de sriracha sos, FLYING GOOSE®!

Din 2020, Parmafood devine importatorul celui mai cunoscut brand de sriracha sos, FLYING GOOSE®!
person Horeca
access_time_filled

flyinggooseromaniaCe este de fapt sriracha? Este un sos picant, apărut pe la 1930 în Thailanda unde s-a folosit ca dipping sos pentru aproape la orice fel de mâncare. Versatilitatea acestui sos l-a făcut produs vedetă în toată lumea. Actualmente, sriracha se folosește în supă, pe ouă, burger, fried noodles, tacos sau dulciuri.

FLYING GOOSE® a apărut în 1999 în Thailanda, din dorința de a aduce pe mesele fanilor din toată lumea un sos sriracha autentic. Ingredientele folosite sunt din fermele thailandeze, rețeta folosită este cea originară din districtul Sri Racha, ce conține ardei iute, usturoi, oțet, zahăr și sare și ierburi aromate.

Accentul a fost pus încă de la început pe calitatea ierburile aromatice folosite astfel încât produsul obținut să îți aducă aminte de gustul autentic thailandez.

FLYING GOOSE® a dezvoltat o varietate de sosuri cunoscute bazate pe rețete thailandeze: Hoisin, Garlic, Mayo, Sweet Chili sau Hoț Chilli, dar și alte produse tipic thailandeze cum ar fi Tom Yum Soup și Tom Kha Soup.

Parmafood aduce 10 produse din gama FLYING GOOSE® completând oferta cu articole atât pentru Horeca cât și pentru Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302