Uscătoarele de păr hoteliere premium poartă un nume: VALERA

Uscătoarele de păr hoteliere premium poartă un nume: VALERA
person Horeca
access_time_filled

Mentalitatea de a fi pe primul loc se construiește în ideea de a oferi ceva mai bun decât există deja pe piață, de a veni cu produse inovatoare, performante, care cuceresc definitiv clientul final și încrederea acestuia. Această mentalitate a stat la baza companiei Valera încă de la înființare.

Povestea din spatele celor mai performante uscătoare de păr hoteliere

în anul 1955, Gustavo Soresina a decis să riște totul și să înființeze o companie cu produse electronice și uscătoare de păr premium, în Milano. La început, aceasta a purtat numele de Sorel. Având întreaga susținere a soției sale, Helga, care s-a ocupat în primul rând de partea administrativă, dar mizând și pe profesionalismul, cunoștințele și determinarea lui, Gustavo Soresina a reușit în scurt timp să construiască o afacere puternică, de succes, care a cunoscut ascensiunea rapid.    

1972HairdryerSorel

Uscătoarele de păr hoteliere produse de cei doi au cucerit rapid piața, pentru că au avut la bază două elemente cheie: performanța și inovația.

în anul 1978, Soresina a simțit nevoia de schimbare și de o locație mai bună și mai mare pentru fabrica lor în continuă creștere și a optat pentru mutarea ei în Elveția. Astfel producția uscătoarelor de păr profesionale a început în Ligornetto (unde se află și astăzi) și compania a primit o noua identitate sub numele de Ligo Electric SA. Fiind o afacere de familie, cei doi copii ai lui Gustavo s-au implicat tot mai mult în business până în momentul în care au ajuns să o conducă efectiv. Sub atenta supraveghere a tatălui lor, Valera va înflori, combinând tradiția și inovația și lărgindu-și în permanență gama de produse dar și orizonturile.

Focusul principal al specialiștilor de la Valera a fost acela de a oferi atât clienților din mediul profesional, cât și clienților finali, produse de o calitate excelentă, care să le protejeze părul și care să nu-l deterioreze în urma uscării și coafării. în acest sens, există o colaborare strânsă în procesul de fabricație cu experți din varii domenii precum stiliști profesioniști, producători de cosmetice și nu numai.

Valera – alegerea celor mai importante lanțuri hoteliere din întreaga lume

încă din prima zi, Valera a fost un pion activ în industria HoReCa, jucând un rol important ca furnizor de uscătoare de păr hoteliere, gata să combine eficiența, costurile reduse cu performanța, întrunind cu succes toate cerințele hotelierilor. Compania încearcă în permanență să se autodepășească și să dezvolte noi modele de uscătoare de păr profesionale.

uscatoareparvaleraromania

Oferta Valera este gândită și structurată astfel încât să acopere un spectru larg de nevoi și, de aceea, este segmentată cu precizie. Producătorul elvețian face diferența clară între uscătoarele de păr recomandate folosirii în locații cu trafic intens (piscine și centre wellness cu dimensiuni generoase), cu utilizare medie (cluburi de fitness, piscine medii etc) și cele cu grad de utilizare redus (camere de hotel, pensiuni).

Nivelul excelent de expertiză pe care l-a dobândit pe parcursul anilor în ceea ce privește cerințele din domeniul ospitalității a făcut ca Valera să devină furnizorul preferat al celor mai mari lanțuri hoteliere din întreaga lume, precum: Kempinski, Marriott, Swissôtel, InterContinental, Radisson, Peninsula, Hilton, Taj Mahal, Sheraton, Novotel, Holiday Inn și nu numai.

în fiecare an, producătorul elvețian furnizează peste 150.000 de uscatoare de păr profesionale marilor lanțuri hoteliere de pe întreg mapamondul.

în România, compania Igiena PHS reprezintă cu succes produsele și brandul ce poartă semnătura Valera, permițând astfel celor mai importante hoteluri din țară, SPA-urilor, centrelor mari de fitness și nu numai să aibă acces la produse premium.

Advertorial publicat în ediția 96 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302